Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  26C° Karlovac

 • weather-image

  25C° Duga Resa

 • weather-image

  24C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  25C° Slunj

Život U RADU JE SPAS Podijeli

Studenti u karlovačkom Student servisu lani zaradili više od 30 milijuna kuna u 3 podružnice

U pandemiji pad potražnje

U prošloj godini putem Studentskog centra u Karlovcu odnosno Student servisa s podružnicama u Karlovcu, Jastrebarskom i Zagrebu radilo je 2450 studenata što predstavlja oko trećine ukupnog članstva.

Kako nam kažu u Studentskom centru Karlovac, kod vrhunaca pandemije i lock-downa imali su velike padove u potražnji poslodavaca za radnicima-studentima, a to je definitivno bilo najjače u prvom valu. Kasnije se situacija malo ustabilila pa se sad u Student servisu bilježi lagani porast.

Zanimljivo je da posao preko student servisa više traže redovni studenti, kažu nam u SC, a to je zato jer je njih i znatno više u studentskoj populaciji.

Najviše poslova studenti dobivaju u trgovini, odnosno u trgovačkim centrima, a potom i na administrativnim poslovima u poduzećima. Minimalna satnica kod studenata iznosi 26,56 kuna.

Zanimljiv je podatak da su u proteklih godinu dana studenti putem Student servisa SC-a Karlovac zaradili više od 30 milijuna kuna u 3 podružnice. Ponudu aktualnih poslova pogledajte ovdje.

Pročitajte i ovo

SUPER

Orlovačke dječje igre okupile brojne mališane