Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Karlovac ZARADITE PREKO LJETA Podijeli

Studentski servis Studentskog centra Karlovac – mjesto susreta maturanata i studenata s poslodavcima

Za ovu godinu donesena je odluka o minimalnoj satnici koja iznosi 23,44 kune neto.

KARLOVAC – Student servis Studentskog centra Karlovac i ove je godine tijekom ljeta mjesto susreta maturanata i studenata s poslodavcima koji traže radnike za obavljanje poslova za vrijeme godišnjih odmora.

MATURANTI I STUDENTI – za vrijeme ljetnih praznika, preko studentskog servisa možete pronaći posao koji će vam ispuniti slobodno vrijeme i omogućiti zaradu. POSLODAVCI – Student servis omogućava zapošljavanje mladih i sposobnih ljudi koji brzo uče i ne boje se novih izazova. Davanja na neto plaću su svega 18%.

Članovi studentskog servisa mogu biti maturanti te redovni i izvanredni studenti. Maturanti, ukoliko se ne odluče na daljnje školovanje, imaju pravo na članstvo najdulje tri mjeseca od završetka školske godine. Izvanredni studenti imaju pravo ukoliko nemaju zasnovan radni odnos, ne obavljaju samostalnu djelatnost obrta, slobodnog zanimanja ili poljoprivrede i šumarstva.

Važno je znati da se prije početka obavljanja studentskog posla između izvođača, posrednika i naručitelja posla sklapa ugovor. Ugovor se sastavlja u tri istovjetna primjerka za razdoblje od mjesec dana. Za ovu godinu donesena je odluka o minimalnoj satnici koja iznosi 23,44 kune neto.

Što se tiče dinamike isplate, naručitelj posla dužan je nama kao posredniku za račun izvođača isplatiti naknadu za obavljeni posao najkasnije 15 dana od završenog posla, a mi istu doznačujemo na račun izvođača sljedeći dan po uplati. Izvođač ima pravo na 50-postotno uvećanje naknade za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom. Izvođač koji obavlja studentski posao najmanje šest sati dnevno ima pravo na plaćeni odmor od najmanje trideset minuta svakog dana obavljanja posla.

Zašto biti članom studentskog servisa baš u Studentskom centru Karlovac?

U studentskom servisu u Karlovcu, kao i u podružnicama u Zagrebu u Mihanovićevoj 28 te u Jastrebarskom na Strossmayerovom trgu 3, rade ljubazni zaposlenici koji korektno i pozorno pristupaju svakoj osobi. Studentski centar Karlovac posluje pozitivno od svog osnutka sve do danas. Nikad nismo bili u blokadi ili u negativnom poslovanju. Sve svoje financijske obveze za poreze, doprinose i druga javna davanja ispunjavamo uredno. Za zaštitu prava izvođača radova imamo stalno angažiranog odvjetnika. Poštujući zakon i procedure, trudimo se maksimalno izlaziti u susret i izvođačima i naručiteljima posla. Za poslodavce smo od ove godine uveli uslugu dostave e-računa, tako da im štedimo vrijeme i ujedno olakšavamo i ubrzavamo proces plaćanja studentima. U tijeku je uvođenje dodatne informatičke potpore radu koja će omogućiti izdavanje ugovora putem računala.

Svim našim članovima omogućujemo konkuriranje na sredstva koja prikupimo iz naknade posredniku u iznosu 0,5% neto iznosa naknade izvođaču – u svrhu financiranja kulturnih, športskih, znanstvenih i edukacijskih aktivnosti. Poziv možete vidjeti i na našim stranicama www.scka.hr. Ako netko ima dobru ideju, a nije naš član, vrlo jednostavno to postane u roku jednog dana. Ujedno pripominjemo da imamo jako dobro razgranatu mrežu naručitelja posla, kako u Karlovačkoj županiji, tako i u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji i brojnim drugima, a posebice u područjima uz more.

Pored studentskog servisa, želimo istaknuti i naš kafić koji se nalazi u prostoru Studentskog centra u Karlovcu, gdje uz ljubazno osoblje možete popiti najjeftinije piće u gradu te prelijepi Studentski dom kojega preko ljeta pretvaramo u Hostel Bedem te tako doprinosimo i svekolikom društvenom životu. Za kvalitetu smještaja i ljubaznost našeg osoblja dobivamo vrlo pozitivne kritike pa smo preko Bookinga i za prošlu godinu dobili izvanrednu ocjenu 9,4. Ujedno smo u tijeku izrade projekata za još jedan studentski dom i za restoran studentske prehrane. Vjerujemo da ćemo u budućnosti po realizaciji tih kapitalnih zahvata biti još veći i bolji servis našim članovima i studentima.

Kontakti:
KARLOVAC: Frankopanska 5, 47000 Karlovac; tel: 047 609-710,
fax: 047 609-721; www.scka.hr; e-mail: info@scka.hr
ZAGREB: Mihanovićeva 28, 10000 Zagreb; tel: 01 485-6305, 01 485-6306;
fax: 01 485-6316; e-mail: servis@agm.hr
JASTREBARSKO: Strossmayerov trg 3, 10450 Jastrebarsko; tel/fax: 01 628-1900

(sponzorirani članak)

Pročitajte i ovo

ZADNJI DAN

Karlovac Open air Tribute festival zatvara kralj popa