Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Karlovac DOĐI U 5 DO 5 Podijeli

Šum u komunikaciji razlog što su Karlovčani s klincima jučer u 17 sati “poljubili led” umjesto da kližu

U rasporedu iznad blagajne izvješeni su termini od 17 sati za škole klizanja, ali klizalište je jučer navečer bilo u mraku u to doba

Što je razlog da su Karlovčani, uglavnom roditelji s klincima, ali i mladi, jučer “poljubili vrata” odnosno led na gradskom  klizalištu u 17 sati nitko im jučer navečer nije znao objasniti, no kako stvari stoje – šum u komunikaciji.

Tate i mame s klincima, ali i nešto mladeži stiglo je jučer nešto prije 17 sati na klizalište želeći sudjelovati u školi klizanja, no od škole ni “š”. Suvislog objašnjenja, kažu nam, nije bilo, tek im je rečeno da klizalište neće biti otvoreno u to vrijeme, iako na rasporedu izvješenom iznad blagajne stoje jasni termini, pa tako i onaj u 17 sati. Kako su nam rekli i potužili se, niti je bilo škole klizanja, niti su se iznajmljivale klizaljke, a oni najmlađi ostali su razočarani. Napominju da se ista situacija dogodila i početkom tjedna i da im nitko ništa ne objašnjava, dok termini prolaze. Neki od njih odabrali su jučer navečer umjesto učenja klizanja u Karlovcu odlazak u 7 km udaljenu Dugu Resu, gdje su i klizanje i najam klizaljki besplatni i stalno je otvoreno.

Jedino želimo klizati i da se klinci dobro zabavljaju, rekli su roditelji koji su se obratili Radio Mrežnici smatrajući da jedino ulaskom u medije ovaj problem može biti riješen.

Zašto se to događa i zašto karlovačko klizalište malo ne “olabavi” pitaju se, a direktor Mladosti Ivan Udžbinac kaže nam da tvrtka jednostavno dosad nije dobila nikakav odgovor ili potvrdu o terminima.  – Koliko mi je poznato, trebale bi biti dvije škole klizanja, jedna od strane sportske zajednice, druga od strane kluba, no mi nismo ništa dobili, kaže Udžbinac i dodaje da je nedostatak komunikacije očiti razlog ovakvih događaja pa napominje da je od 19 sati svakog dana klizalište otvoreno za građanstvo.

Evo, na kraju ove priče poziv svima da već danas “uspostave” komunikaciji na dobrobit svih klizača i onih koji to žele biti.

 

Pročitajte i ovo

SDP KARLOVAC

“Gradonačelnik i njegovi podređeni su uspjeli svojom nesposobnošću upropastiti cijelo jedno polugodište. Čestitke!”