Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  23C° Karlovac

 • weather-image

  23C° Duga Resa

 • weather-image

  22C° Ogulin

 • weather-image

  23C° Ozalj

 • weather-image

  22C° Slunj

Na red za sanaciju šteta od potresa i uklanjanje opasnih dijelova konstrukcija danas je došla i Radićeva ulica. Uska Radićeva ulica je zbog velikog broja dizalica i opasnosti od padanja elemenata sa krovova potpuno zatvorena. Od posljedica potresa počela sanacija Radićeve ulice Prigoda nije ispala najsretnija jer Jug je izgubio finale Regionalne lige od Mladosti (11-15), no jedan je čovjek ipak razvukao osmijeh na lice u srijedu navečer u Gružu. Kapetan hrvatske košarkaške reprezentacije Bojan Bogdanović, naime, u srijedu je postao član dubrovačkog kluba. Bogdanović je bio na jučerašnjoj utakmici i to u društvu svog dobrog prijatelja Branimira Butigana, "divljoligaša" iz momčadi Turčin Danče te svježeg međunarodnog suca. Iskoristila je to, dakako, i Jugova vrhuška i Bogdanovića "ozakonila" navijačem Juga. Bojan se, trenutno u Dubrovniku gdje je kupio kuću, i dalje oporavlja od operacije zapešća desne ruke te neće sudjelovati u završnici tekuće NBA sezone u Orlandu, no trpati bi opet trebao od početka iduće sezone. I sam je nekada igrao vaterpolo, prije desetljeća i pol za Jadran iz Neuma. Bogdanović je postao član Juga Na desetogodišnje zatvorske kazne osuđeni su 63-godišnji Dušan Žarković, 54-godišnji Bogdan Jednak i 52-godišnji Dušan Martić koji su državljani Srbije i Hrvatske Trojica srpskih dobrovoljaca osuđeni na 10 godina zatvora zbog ratnog zločina u Joševici U Vladi postoje ljudi na koje je Plenković od početka računao te se oko njih nije vodila rasprava. To su Zdravko Marić, Davor Božinović, Vili Beroš, Nina Obuljen Koržinek, Tomislav Ćorić i Ivan Malenica Čuljak i Anušić progurali svoje ljude, Horvat je 'pomilovan'

Karlovac DOĐI U 5 DO 5 Podijeli

Šum u komunikaciji razlog što su Karlovčani s klincima jučer u 17 sati “poljubili led” umjesto da kližu

U rasporedu iznad blagajne izvješeni su termini od 17 sati za škole klizanja, ali klizalište je jučer navečer bilo u mraku u to doba

Što je razlog da su Karlovčani, uglavnom roditelji s klincima, ali i mladi, jučer “poljubili vrata” odnosno led na gradskom  klizalištu u 17 sati nitko im jučer navečer nije znao objasniti, no kako stvari stoje – šum u komunikaciji.

Tate i mame s klincima, ali i nešto mladeži stiglo je jučer nešto prije 17 sati na klizalište želeći sudjelovati u školi klizanja, no od škole ni “š”. Suvislog objašnjenja, kažu nam, nije bilo, tek im je rečeno da klizalište neće biti otvoreno u to vrijeme, iako na rasporedu izvješenom iznad blagajne stoje jasni termini, pa tako i onaj u 17 sati. Kako su nam rekli i potužili se, niti je bilo škole klizanja, niti su se iznajmljivale klizaljke, a oni najmlađi ostali su razočarani. Napominju da se ista situacija dogodila i početkom tjedna i da im nitko ništa ne objašnjava, dok termini prolaze. Neki od njih odabrali su jučer navečer umjesto učenja klizanja u Karlovcu odlazak u 7 km udaljenu Dugu Resu, gdje su i klizanje i najam klizaljki besplatni i stalno je otvoreno.

Jedino želimo klizati i da se klinci dobro zabavljaju, rekli su roditelji koji su se obratili Radio Mrežnici smatrajući da jedino ulaskom u medije ovaj problem može biti riješen.

Zašto se to događa i zašto karlovačko klizalište malo ne “olabavi” pitaju se, a direktor Mladosti Ivan Udžbinac kaže nam da tvrtka jednostavno dosad nije dobila nikakav odgovor ili potvrdu o terminima.  – Koliko mi je poznato, trebale bi biti dvije škole klizanja, jedna od strane sportske zajednice, druga od strane kluba, no mi nismo ništa dobili, kaže Udžbinac i dodaje da je nedostatak komunikacije očiti razlog ovakvih događaja pa napominje da je od 19 sati svakog dana klizalište otvoreno za građanstvo.

Evo, na kraju ove priče poziv svima da već danas “uspostave” komunikaciji na dobrobit svih klizača i onih koji to žele biti.

 

Pročitajte i ovo

ODGOVOR IZ GRADA

Nismo ukinuli nego smanjili: Besplatne radne bilježnice bit će za najugroženije