Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  26C° Karlovac

 • weather-image

  26C° Duga Resa

 • weather-image

  24C° Ogulin

 • weather-image

  26C° Ozalj

 • weather-image

  25C° Slunj

Neotrovna bjelica, inače najveća europska zmija, isprepadala je vlasnika kuće na Medvedskom Bregu u Zagrebu. Zavukla se ispod kuhinjskih elemenata i završila na perilici posuđa Nered na Markuševcu: Zmija im se zavukla u kuhinjski ormarić, pokušali je uloviti, pa ih napala Adriano Bloudek (16), mladi slovenski reprezentativac, potpisao je za zagrebačku Lokomotivu. Radi se o jednom od najvećih talenata iz škole nogometa u Mariboru koji će se okušati u Hrvatskoj. Mladi napadač dolazi iz poznate nogometne obitelji porijeklom iz Zenice u Bosni i Hercegovini. Otac Ingmar (44) bio je branič u nekoliko slovenskih klubova, kao i djed Marijan (68), koji je trenirao Maribor, Zrinjski i Široki, a stric Sandro (34) bio je u omladinskom pogonu velikog Milana prije nego što je igrao za Varteks i Šibenik. Adriano je u sezoni 2017/18. zabio 44 gola za mlađe uzraste Maribora, a protekle sezone u kadetskom prvenstvu Slovenije 13 golova u 15 utakmica. Nakon Ljudskog vrta sreću će okušati na Kajzerici, a nije nemoguće ni da ubrzo dobije šansu i u prvoj momčadi. Veliki slovenski talent i nećak bivšeg 'rossonera' u Lokomotivi Naši timovi su izašli na teren te je utvrđeno da je došlo do popuštanja boka kanala i postepenog ispiranja materijala nadsloja kolektora pa se prometnica urušila, javljaju iz Vodoopskrbe i odvodnje Nakon mjesec dana opet se otvorila rupa na Bukovačkoj Od pojave pandemije korona virusa, uslijed koje sve više ljudi radi od kuće, sve više Amerikanaca postavlja montažne kućice u dvorištu, koje mogu koristiti kao ured i fokusirati se na posao Ne možete raditi kod kuće zbog gužve? Razmislite o kućici u vrtu

Crna kronika BRZI I PIJANI Podijeli

Super brzi vozač “pao” za vikend u Vojniću: Ograničenje 70, a on vozio čak 116 km/h

Najpijaniji vozač uhvaćen je u Draganiću s 1,98 promila

I ovog vikenda policija je aktivno hvatala pijane i brze vozače, a rekorderi su “pali” u Draganiću i u Vojniću.

Najveća koncentracija alkohola izmjerena je kod 45-godišnjeg vozača u Mrzljakima, općina Draganić, a iznosila je 1,98 g/kg dok je najveća izmjerena brzina kretanja vozila bila 116 km/h na državnoj cesti DC-216 gdje je ograničenje bilo 70 km/h.

Zabilježili su 258 prekršaja među kojima se 13 prekršaja odnosi na upravljanje vozilima pod utjecajem alkohola, 130 na brzinu, 25 na nekorištenje sigurnosnog pojasa te 9 na korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom.
Najavljuju da će policija kontinuirano tijekom narednog razdoblja, a posebice u dane vikenda, poduzimati pojačane aktivnosti. Između ostalog, aktivnosti će biti usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, posebice tzv. „četiri glavne ubojice u prometu“ (brzina, alkohol, sigurnosni pojas i mobitel).

Pročitajte i ovo

OPREZNO NA D1

Lička magistrala “crna” dionica za nesreće: Samo u lipnju bilo ih je čak 17