Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  9C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Karlovac HVALEVRIJEDAN PROJEKT Podijeli

“Susret s rijekom” donio niz novih sadržaja uz Koranu, Kupu i Dobru

Cilj je da zajedničkim snagama i aktivnostima što bolje prezentiramo naše prirodne atrakcije, kazao je Željko Fanjak

Projekt “Susret s rijekom” donio je niz novih sadržaja na područjima uz Koranu, Kupu i Dobru, u Karlovcu, Ogulinu i Ozlju. Radi se o mobilnim interpretacijskim centrima na otvorenom, multimedijskim sadržajima na šetnicama, turističkoj signalizaciji, pješačkim i biciklističkim stazama i šetnicama te edukativnim pločama.

Javna ustanova Aquatika preuzela je upravljanje i održavanje novim sadržajima nastalima u okviru projekta ˝Susret s rijekom˝ na području Karlovca, dok će u suradnji s Gradom i Turističkom zajednicom te sustavom turističkih zajednica u Karlovačkoj županiji nastaviti provoditi promotivne aktivnosti.
˝Nositelj europskog projekta ˝Susret s rijekom˝ bila je Karlovačka županija koji je uz pomoć Razvojne agencije Karlovačke županije uspješno realiziran sredinom ove godine te je u okviru projekta izgrađena brojna turistička infrastruktura kojom je stvorena osnova za daljnje podizanje atraktivnosti prostora uz rijeke.

Sama priroda i bogatstvo rijeka koje teku kroz gradove u Karlovačkoj županiji, definitivno predstavljaju motiv dolaska većeg broja turista u našu destinaciju i s tim ciljem smo si dali zadatak, na razini sustava turističkih zajednica i uz pomoć Javne ustanove Aquatike, da nastavimo s provođenjem promotivnih aktivnosti kako bi potencirali i promovirali cjelokupnu destinaciju. Cilj je da zajedničkim snagama i aktivnostima što bolje prezentiramo naše prirodne atrakcije te da u razdoblju poslije glavne ljetne sezone ostvarimo povećani turistički promet odnosno povećamo broj dolazaka i noćenja turista u Karlovačkoj županiji.˝ – izjavio je Željko Fanjak, direktor Regionalne turističke zajednice Karlovačke županije.

Na sastanku koji je uslijedio nakon obilaska izgrađene infrastrukture dogovoren je koncept promotivnih aktivnosti koje će zajednički provoditi svi dionici, u skladu s definiranim marketinškim planom, te je usuglašena dinamika provođenja tih aktivnosti. Glavnina promotivnih aktivnosti odnosit će se na online promociju putem virtualnih mreža i ostalih digitalnih kanala, a provodit će ih sve turističke zajednice uključene u projekt.

Pročitajte i ovo

ZA STARIJE

Ogulinski dom za starije dobit će novo ruho: Kvaliteta života za treću životnu dob