Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  0C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Županija TRAJE DO SREDINE KOLOVOZA Podijeli

Sutra počinje Ljeto u Ozlju

Niz događanja tijekom skoro dva mjeseca donijet će ponešto za svakog

Četvrta ljetna sezona na obnovljenom Gradskom kupalištu u Ozlju, ispod prekrasne HE Munjara s pogledom na Stari grad, upravo počinje.

Od sutra pa do sredine kolovoza organiziran je raznovrstan program – od koncerata klasične i zabavne glazbe i projekcija filmova preko kreativnih radionica do rekreacijskih sadržaja.
Na samom početku, već sutra, je  tradicionalno otvaranje sezone – 13. okupljanje zaljubljenika u motore organiziraju ozaljski bikeri Colapis Riders. Tijekom tog vikenda je u Ozlju i okolici zanimljivo: u subotu prijepodne u centru Ozlja, u popularnoj Humički, od 9:00 sati počinje serija druženja sa ozaljskim pčelarima i poljoprivrednicima nazvana Ozaljski med – prvi se predstavljaju nagrađivani OPG Štenta, iz Ferenaca, a u srpnju i Pčelarstvo Kolić. U Zavičajnom muzeju Ozalj isti dan od 18:00 sati zakazano je otvaranje izložbe „Vrlovka nakon 7000 godina“.
Tradicijska manifestacija Dani vina u Vivodini po 27. put se održava od 14. do 16.lipnja, poseban gost je legendarni Mate Bulić koji večeras nastupa.

Bit će u Ozlju još niz događaja, koncerata, susreta pa će grad na Kupi i ovo ljeto pružiti zanimljive sadržaje svojim građanima, ali i izletnicima.

Pročitajte i ovo

CUGA NA KIOSKU

Ni Karlovac ni Duga Resa neće ići pulskim stopama i donositi odluke o zabrani prodaje pića na kioscima