Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Sport IZBOR NAJBOLJIH U SPORTU Podijeli

Sutra proglašenje najboljih u karlovačkom sportu u 2017. godini

Svečanost će se održati od 19 sati u Gradskom kazalištu Zorin dom.

KARLOVAC – Karlovačka športska zajednica na sutrašnjoj će svečanosti u Gradskom kazalištu Zorin dom proglasitit najuspješnije u karlovačkom sportu u 2017. godini.

Za najbolje sportaše i klubove glasovali su članovi Skupštine i Nadzornog odbora KŠZ-a te sportski novinari iz karlovačkih redakcija i Radio Mrežnice, a nagrade i priznanja bit će dodijeljena i najboljim sportašima s invaliditetom, mladim sportašima, sportskim nadama, trenerima, sportskim djelatnicima i za dugogodišnji rad u sportu.

Za najbolju sportašicu grada na četiri rijeke u 2017. godini nominirane su Anamarija Banjac iz Mačevalačkog kluba Karlovac, Kristina Čerina iz Taekwondo kluba Banija Pandas, Petra Furač iz Gimnastičkog kluba Sokol, Jasmina Svilić iz Streljačkog kluba Karlovac i Helena Valentić iz Atletskog kluba Karlovac, a za najbolje sportaše atletičar Karlovca Bruno Belčić, Vlado Cindrić iz Streljačkog kluba Policajac, Nikola Grčić iz Streljačkog kluba Karlovac, veslač Korane Josip Grgurić i karatist Karlovca 1969 Dino Povrženić.

Za naslov najbolje ženske ekipe borile su se seniorska ekipa Kuglačkog kluba Karlovac, seniorska ekipa Mačevalačkog kluba Karlovac, seniorska ekipa Odbojkaškog kluba Karlovac, seniorska ekipa Rukometnog kluba Škole rukometa Karlovac i kadetska ekipa Ženskog nogometnog kluba 4 rijeke, a u konkurenciji za najbolju mušku ekipu bili su bejzbolaši Olimpije 83, rukometaši Karlovca, strijelci Policajca i Karlovca te dvojac Veslačkog kluba Korana Šutalo-Cindrić.

Najbolji sportaši u 2016. godini bili su gimnastičarka Petra Furač i karatist Dino Povrženić, a najuspješnije ekipe odbojkašice Karlovca i veslački dvojac Korane Dominik Šutalo i Juraj Rudar.

Svečanost proglašenja najboljih u 2017. godini počinje u 19 sati.

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Mostanje 1949 obranilo naslov pobjednika Kupa Kuglačkog saveza Karlovačke županije