Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Sport IZBOR NAJBOLJIH Podijeli

Sutra proglašenje najboljih u karlovačkom i ozaljskom sportu u 2018. godini

Karlovačka svečanost održat će se od 19 sati u Zorin domu, a ozaljska na Godišnjoj skupštini Zajednice športskih udruga grada Ozlja u prostoru DVD-a Vrhovac, koja počinje u 17 sati.

KARLOVAC, OZALJ – Karlovačka športska zajednica i Zajednica športskih udruga grada Ozlja sutra će proglasiti najbolje u karlovačkom i ozaljskom sportu u 2018. godini.

Za najuspješnije sportašice, sportaše, ženske i muške ekipe grada na četiri rijeke glasovali su članovi Skupštine i Nadzornog odbora KŠZ-a te sportski novinari karlovačkih redakcija i Radio Mrežnice, dok je o najboljima u kategorijama trenera, sportskih djelatnika, mladih sportaša, mladih nada, sportaša s invaliditetom i veterana odlučivao Upravni odbor krovne karlovačke sportske organizacije. Svečanost proglašenja održat će se sutra od 19 sati u Gradskom kazalištu Zorin dom.

Najuspješnije u ozaljskom sportu u prošloj godini doznat ćemo na Godišnjoj skupštini Zajednice športskih udruga grada Ozlja, koja se održava sutra od 17 sati u prostoru Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vrhovac, a na kojoj će biti podnijeta i izvješća o radu u 2018. godini te donijeta odluka o korekciji raspodjele proračunskih sredstava Grada Ozlja za prošlu godinu.

 

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Mostanje 1949 obranilo naslov pobjednika Kupa Kuglačkog saveza Karlovačke županije