Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Život IDEALNO RJEŠENJE ZA VAS Podijeli

Svakoj obitelji vlastiti dom – načelo je Wüstenrot stambene štedionice

Za vas imamo sve, od stambene štednje, životnog i osiguranja imovine, dopunskog zdravstvenog i auto osiguranja do mirovinskih fondova.

Svakoj obitelji vlastiti dom načelo je kojim se vodi Wüstenrot stambena štedionica, čije je poslovanje 1921. započelo u Europi, a 1998. u Hrvatskoj.

Zahvaljujući uspješnoj i bogatoj 100-godišnjoj tradiciji, pouzdanosti, ozbiljnosti i kvaliteti upravljanja, posebnoj orijentaciji prema kupcu i usluzi, prilagođenosti sigurnim proizvodima, inovativnoj moći i visokoj razini svijesti, danas imamo više od 150.000 klijenata. Dobro educirani, motivirani i predani zaposlenici u 24 poslovnice u Hrvatskoj spremni su odgovoriti na sve vaše financijske izazove i biti snažan partner u svim fazama života.

Stambeni krediti s fiksnom kamatnom stopom tijekom cijelog vremena otplate dostupni su odmah. Ukoliko ste pomorac, vlasnik turističkih sadržaja ili radite u inozemstvu, imamo idealno rješenje i za vas. Želite li financijsku stabilnost, sigurnost i bezbrižnu mirovinu, obratite nam se s punim povjerenjem. Za vas imamo sve, od stambene štednje, životnog i osiguranja imovine, dopunskog zdravstvenog i auto osiguranja do mirovinskih fondova.

Poslovnica u Karlovcu, na adresi Vranyczanyeva 8, otvorena je svakog dana od 8 do 19 i subotom od 9 do 13 sati. Ugovorite svoj termin na 047 638-571 ili na e-mail: karlovac@wuestenrot.hr.

Na sva vaša financijska pitanja spremno će odgovoriti financijski eksperti Irena Zadro, Jasna Prodanović, Ivona Škalamera, Ksenija Laić, Jadranka Tomac i Božica Pilipović.

(sponzorirani članak)

Pročitajte i ovo

MINISTAR LAKE RUKE

Ministar Beroš cijepio u Karlovcu: Ne vjerujem da ćemo razmišljati o sankcijama za necijepljene, ali neka još jednom razmisle