Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Život HVALE VRIJEDNO Podijeli

Svakom kupnjom Marodi proizvoda u KTC centrima donirate po 1 kunu za domove za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi

Donacija se ravnomjerno raspoređuje u pet domova, a među njima je i karlovački ‘Vladimir Nazor’.

KARLOVAC – KTC trgovački centri i Marodi pokrenuli su zajedničku akciju u kojoj do 30. rujna od svakog kupljenog Marodi proizvoda u bilo kojem KTC centru donirate jednu kunu domovima za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi.

U vašoj i našoj blizini postoje centri i domovi koji se brinu o djeci i mladima bez adekvatne roditeljske skrbi kroz privremeni ili dugotrajni smještaj, poludnevni i cjelodnevni boravak te organizirano stanovanje. Oni brinu o njihovoj prehrani, odijevanju, održavanju osobne higijene, zdravlju, radnim, školskim i izvanškolskim aktivnostima te ostalim potrebama djece od 3. do 21. godine života. Razveselimo tu djecu, unaprijedimo njihove uvjete života, tako da se i njihov glas čuje. Neka bude zvonak, ushićen i sretan!

Od svakog kupljenog Marodi proizvoda do 30. rujna u bilo kojem KTC trgovačkom centru, jedna kuna bit će donirana domovima za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi. Donacija se ravnomjerno raspoređuje u pet domova za djecu: Udrugu ‘Nova budućnost’ Varaždin, Centar za pružanje usluga u zajednici ‘Svitanje’ Koprivnica, Centar za pružanje usluga u zajednici Lipik, Dječji dom ‘Vrbina’ Sisak i Centar za pružanje usluga u zajednici ‘Vladimir Nazor’ Karlovac.

Podsjetimo, KTC trgovački centar u Karlovcu nalazi se na Švarči kod kružnog toka, a u sklopu njega posluju i restoran, poljoljekarna i benzinska crpka.

(sponzorirani članak)

Pročitajte i ovo

KREATIVNE RADIONICE

Kreativni most u ozaljskoj školi, stigli i glumci