Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  20C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Lovren je nedavno stigao u Zenit, a u tri utakmice igrao je svih 270 minuta. Svoju važnost potvrdio je i u ovom susretu, a prema SofaScoreu bio je najbolji igrač svoje momčadi s ocjenom 8,2 Lovren briljira: Zabio glavom i bio najbolji igrač Zenita koji je slavio protiv Rostova s 10 igrača Pjevač se dugo suzdržavao od iznošenja svojeg mišljenja o situaciji oko pandemije korona virusa. No i njemu je 'prekipjelo'. Poput većine glazbenika oglasio se s porukom upućenom Stožeru Cenov 'opleo' po Stožeru: 'Da se mladi odreknu veselja i idu u ponoć doma? Ne boje se života' Britanska policija objavila je upozorenje javnosti da se kloni tableta ecstasyja u obliku američkog predsjednika Donalda Trumpa koje su iznimno opasne. Uhvaćen je muškarac pod sumnjom da je opskrbljivao narančastim tabletama, rekla je policija. "Kriminalci stalno iznalaze nove načine da prodaju svoju drogu i da je učine primamljivijom. Vidjeli smo i prije tablete MDMA (ecstasy) proizvedene u obliku raznih predmeta popularne kulture, a nedavni primjer su one u obliku Donalda Trumpa", rekao je detektiv Ryan Barnes iz policije u Bedfordshireu. "Naiđete li na ovu ili neku drugu vrstu droge, molimo ne uzimajte je zbog vlastite sigurnosti, jer nikad ne možete biti sigurni što te tablete sadrže", dodao je. To nije prvi put da su otkrivene droge s likom američkog predsjednika. Britanska policija prošlo je ljeto upozorila na jake tablete koje podsjećaju na Trumpa. Slično je zabilježeno prije dvije godine u Hong Kongu, u Njemačkoj prošle godine i u SAD-u ove. Britanska policija upozorava na opasan ecstasy u obliku Trumpa Teško je odoljeti navali gladi u kasne noćne sate, a u tim je trenucima naš najčešći odabir nezdrava hrana. Umjesto da se odupirete gladi, radije odaberite zdrave alternative za noćni obrok Jedite bez brige za liniju: Noćni zalogaji ne moraju biti nezdravi

Život HVALE VRIJEDNO Podijeli

Svakom kupnjom Marodi proizvoda u KTC centrima donirate po 1 kunu za domove za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi

Donacija se ravnomjerno raspoređuje u pet domova, a među njima je i karlovački ‘Vladimir Nazor’.

KARLOVAC – KTC trgovački centri i Marodi pokrenuli su zajedničku akciju u kojoj do 30. rujna od svakog kupljenog Marodi proizvoda u bilo kojem KTC centru donirate jednu kunu domovima za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi.

U vašoj i našoj blizini postoje centri i domovi koji se brinu o djeci i mladima bez adekvatne roditeljske skrbi kroz privremeni ili dugotrajni smještaj, poludnevni i cjelodnevni boravak te organizirano stanovanje. Oni brinu o njihovoj prehrani, odijevanju, održavanju osobne higijene, zdravlju, radnim, školskim i izvanškolskim aktivnostima te ostalim potrebama djece od 3. do 21. godine života. Razveselimo tu djecu, unaprijedimo njihove uvjete života, tako da se i njihov glas čuje. Neka bude zvonak, ushićen i sretan!

Od svakog kupljenog Marodi proizvoda do 30. rujna u bilo kojem KTC trgovačkom centru, jedna kuna bit će donirana domovima za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi. Donacija se ravnomjerno raspoređuje u pet domova za djecu: Udrugu ‘Nova budućnost’ Varaždin, Centar za pružanje usluga u zajednici ‘Svitanje’ Koprivnica, Centar za pružanje usluga u zajednici Lipik, Dječji dom ‘Vrbina’ Sisak i Centar za pružanje usluga u zajednici ‘Vladimir Nazor’ Karlovac.

Podsjetimo, KTC trgovački centar u Karlovcu nalazi se na Švarči kod kružnog toka, a u sklopu njega posluju i restoran, poljoljekarna i benzinska crpka.

(sponzorirani članak)

Pročitajte i ovo

U SKLADU S MJERAMA

FOTO: Pogledajte slavljenje Velike Gospe na Kamenskom i u Novigradu na Dobri