Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Na Dan grada Zagreba, 31. svibnja, u nedjelju je i svečano otvoren rotor Remetinec, veliki i važan infrastrukturni projekt čija je ukupna vrijednost oko 331,6 milijuna kuna, od čega je s gotovo 273 milijuna kuna sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj. Uz zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića na svečanosti je bio i izaslanik predsjednika Vlade ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković. Voditelj projekta rotora Remetinec Goran Radić istaknuo je da je danas svečano otvorenje rotora koji je već ranije otvoren za promet. Podsjetio je da su rotor otvarali u dvije faze. "Prvo smo ga otvorili 23. siječnja kad smo otvorili promet na rotoru, a onda smo od 23. siječnja pa do 1. travnja dovršili tramvajsku prugu i pustili je prema situaciji, jer je bio potres", izjavio je novinarima. Vrijedan 331,6 mil. kn: Na Dan Grada Zagreba otvorili su rotor Remetinec Kako bi olakšala svojoj gluhoj kćeri komunikaciju s prijateljima Justine Bate (42) iz Manchestera, a koja je također gluha, je počela izrađivati posebne maske koje imaju plastični otvor preko usta Olakšava komunikaciju gluhim ljudima: Radi posebne maske HDZ je vrlo dobro savladao povlačenje novca iz EU fondova i taj novac ide njihovim gradonačelnicima i načelnicima, a ne građanima. Korupcija je postala sistemska i to je problem svih, ocijenio je 'U jesen dolazi kriza koja će biti puna gora nego ona 2009.' Postoje dva mehanizma kojima se žene usmjerene ka sreći mogu naći u lošem raspoloženju, tvrdi Iris Mauss. Prvi razlog je u tome jer postavljaju prevelike ciljeve za sebe Kako pronaći sreću: Zašto neke žene kao da nikada nisu sretne

Život HVALE VRIJEDNO Podijeli

Svakom kupnjom Marodi proizvoda u KTC centrima donirate po 1 kunu za domove za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi

Donacija se ravnomjerno raspoređuje u pet domova, a među njima je i karlovački ‘Vladimir Nazor’.

KARLOVAC – KTC trgovački centri i Marodi pokrenuli su zajedničku akciju u kojoj do 30. rujna od svakog kupljenog Marodi proizvoda u bilo kojem KTC centru donirate jednu kunu domovima za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi.

U vašoj i našoj blizini postoje centri i domovi koji se brinu o djeci i mladima bez adekvatne roditeljske skrbi kroz privremeni ili dugotrajni smještaj, poludnevni i cjelodnevni boravak te organizirano stanovanje. Oni brinu o njihovoj prehrani, odijevanju, održavanju osobne higijene, zdravlju, radnim, školskim i izvanškolskim aktivnostima te ostalim potrebama djece od 3. do 21. godine života. Razveselimo tu djecu, unaprijedimo njihove uvjete života, tako da se i njihov glas čuje. Neka bude zvonak, ushićen i sretan!

Od svakog kupljenog Marodi proizvoda do 30. rujna u bilo kojem KTC trgovačkom centru, jedna kuna bit će donirana domovima za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi. Donacija se ravnomjerno raspoređuje u pet domova za djecu: Udrugu ‘Nova budućnost’ Varaždin, Centar za pružanje usluga u zajednici ‘Svitanje’ Koprivnica, Centar za pružanje usluga u zajednici Lipik, Dječji dom ‘Vrbina’ Sisak i Centar za pružanje usluga u zajednici ‘Vladimir Nazor’ Karlovac.

Podsjetimo, KTC trgovački centar u Karlovcu nalazi se na Švarči kod kružnog toka, a u sklopu njega posluju i restoran, poljoljekarna i benzinska crpka.

(sponzorirani članak)

Pročitajte i ovo

OTVARANJE

Ako vam fali Kladuša, možete ići od ponedjeljka slobodno. Pročitajte kamo možemo i gdje je još STOP