Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Županija ZELENI BREŽULJCI Podijeli

Švarča će dobiti Green Hills Living, kompleks stanova i poslovnih prostora, pogledajte kako će izgledati

Investitor i izvođač je AB Gradnja koja ulaže 10 milijuna eura

Na Švarči će, na dijelu uz trgovački centar, do kraja 2022. godine niknuti “Green Hills Living”, kompleks stambeno poslovne građevine, a investitor je tvrtka AB Gradnja.

Kako kažu investitori, ime je projekt dobio jer se nalazi u neposrednoj blizini brežuljkastog područja i šume Kozjača koju zovu i plućima Karlovca.

Novi kompleks imat će dva nadzemna dijela i dva ulaza, a bit će međusobno povezani podrumskom etažom. Zgrada A imat će 30, a zgrada B 36 stanova. U podrumskoj etaži planirana su garažna parkirna mjesta i spremišta, prizemlje je predviđeno za poslovne prostore i stanove s vrtovima, dok su na katovima predviđeni stanovi po želji između 36 i
150 m2 . Kompleks se gradi u dvije etape, prva je počela u ovaj mjesec i bit će izgrađena garaža te B zgrada, a kraj gradnje planiraju sljedeće godine. Zgrade će imati A + energetski certifikat, a investitor te ujedno i izvođač radova, tvrtka AB Gradnja, u ovo ulaže oko 10 milijuna eura.

Kažu da će Green Hills Living oplemeniti vizuru Karlovca, ali i povećati kvalitetu života, no ovaj projekt nije jedini kojeg rade. U podsljemenskoj zoni završavaju vilu sa šest stanova, a blizu Arene stambeno poslovni projekt s čak 135 stanova i poslovnih prostora. I dalje planiraju graditi, a zemljišta za nove projekte već imaju u Poreču, Zagrebu, ali i doma, u Karlovcu, u Luščiću i na Švarči.

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Križevački premijerligaš KTC pobjednik jubilarnog 30. Pržinog memorijala