Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  29C° Karlovac

 • weather-image

  29C° Duga Resa

 • weather-image

  27C° Ogulin

 • weather-image

  29C° Ozalj

 • weather-image

  29C° Slunj

Život PETA KARLOVAČKA RIJEKA Podijeli

Sve je spremno za sutrašnji početak 33. Dana piva

Od sutra do 3. rujna teče peta karlovačka rijeka

S nikad bogatijim glazbenim programom i gastronomskom ponudom 33. Dani piva spremni su za sutrašnje svečano otvaranje.

Već od 19:30 na glavnoj pozornici na Promenadi zasvirat će bend Rezerve i zagrijavati atmosferu za svečani početak. On se očekuje u 20:40 uz glazbeni vatromet i Prljavo kazalište. U pet dana na pet pozornica, već spomenutoj glavnoj, na košarkaškom igralištu, u kinu Edison, na Foginovom i ŠRC-u Korana, nastupa više od 30 domaćih glazbenika.

Generalni sponzor Heineken uz sva piva iz svog portfelja nudi i posebno Festivalsko pivo koje će odlično pasati uz Festivalski meni kojeg čine PPK-ova, za ovu prigodnu posebno napravljena, Pivska kobasica u pecivu karlovačkog Žitoproizvoda.

Parkiranje u Zvijezdi produžuje se do 22 sata na svim parkiralištima pod naplatom. Sve to kako bi se smanjilo gužvu u centru grada. Oni koji dolaze automobilima parkirati mogu besplatno kod Sportske dvorane na Rakovcu te na ŠRC-u Korana

Prije svečanog otvaranja Dana piva u centru grada, na ŠRC-u Korana svečano će biti otvoren Obrtnički sajam, u 18 sati. Posjetitelje očekuju brojni obrtnici i OPG-ovi koji će izložiti svoje proizvode i prezentirati svoje djelatnosti. Održavat će se i edukativne i informativne radionice uz bogatu gastronomsku ponudu i zabavni program.

Svih pet lokacija bit će moguće obići pješice, karlovačkim šetnicama, ali i besplatnim panoramskim autobusom. Za oni koji dolaze iz okolice Karlovca osigurani su besplatni autobusi, dok posjetitelje iz Zagreba za vikend do Karlovca mogu vlakom za simboličnih 10 kuna.

Pivo bi od sutra do 3. rujna trebalo teći kao peta karlovačka rijeka, a u ponudu na štandovima, ali i okolnim kafićima koji su se također dobro opremili raznovrsnim okusima, uvjerite se sami od 30. kolovoza do 3. rujna.

 

Pročitajte i ovo

KAO NEKAD

Bravo za Slunj: Koranski susreti vratili osmijeh na lice