Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  22C° Karlovac

 • weather-image

  22C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  22C° Ozalj

 • weather-image

  21C° Slunj

Sport KORONAVIRUS I SPORT Podijeli

Sve utakmice pod ingerencijom NSKŽ-a do 31. ožujka igrat će se bez gledatelja!

Ova mjera odnosi se na Četvrtu ligu Središte i sve županijske lige svih uzrasta.

KARLOVAC – Na temelju odluke Hrvatskog nogometnog saveza o odigravanju utakmica pod ingerencijom nacionalnog Saveza bez gledatelja i preporuke da isto učine i županijski savezi, Nogometni savez Karlovačke županije donio je odluku da će se sve utakmice pod njegovom ingerencijom do 31. ožujka igrati bez prisustva gledatelja.

Naravno, ova odluka izazvana je nastalim izvanrednim okolnostima uslijed pandemije koronavirusa, a odnosi se na Četvrtu ligu Središte, sve županijske lige svih kategorija, od mladeži preko seniora do veterana, kao i eventualne prijateljske utakmice. Na susretima navedenih natjecanja do daljnjega će moći prisustvovati samo momčadi sa svojim stožerima, uže rukovodstvo i službene osobe klubova i NSKŽ-a te tehničko osoblje.

Županijski Savez posebno skreće pozornost klubovima da s maksimalnom ozbiljnošću, uz odgovornost svih rukovodećih tijela, provode donesenu odluku, ne samo kod organizacije utakmica, već i kod provođenja trenažnih procesa svih selekcija. NSKŽ će pozorno pratiti razvoj situacije sa širenjem koronavirusa te će, ovisno o razvoju događaja i preporukama Stožera civilne zaštite i HNS-a, donijeti odluku o nastavku ili prekidu ove mjere, a imajući u vidu prvenstveno zdravlje gledatelja, nogometaša i svih drugih aktera.

Odluka o odigravanju utakmica bez gledatelja stupa na snagu odmah.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Vojnićani na svom terenu slavili nad Banovcem iz Gline