Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  4C° Karlovac

 • weather-image

  4C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Karlovac Život Podijeli

Sveti Nikola posjetio mališane u bolnici

Prigodnu predstavu pod nazivom ‘A gdje je moja čizmica?’ izvela im je udruga Sveta veronika. Ovo je samo jedna od niza aktivnosti kojima se vraća osmijeh djeci u bolnici, kazala je predsjednica udruge Nada Beljan. Predstavu o životinjama iz karlovačke šume Kozjače koje se na prijevaru žele domoći darova danas su tako vidjela djeca koja se […]

Prigodnu predstavu pod nazivom ‘A gdje je moja čizmica?’ izvela im je udruga Sveta veronika. Ovo je samo jedna od niza aktivnosti kojima se vraća osmijeh djeci u bolnici, kazala je predsjednica udruge Nada Beljan.

Predstavu o životinjama iz karlovačke šume Kozjače koje se na prijevaru žele domoći darova danas su tako vidjela djeca koja se liječe na pedijatriji, a odigrana je i za djecu zaposlenika bolnice.
Večeras u 18 sati predstavu će prikazati najmlađin članovima Udruge distrofičara i osoba s cerebralnom paralizom. Uz to u bolnici je danas i prodajna izložba.

Sveti Nikola u Karlovcu imao pregršt posla

U Karlovcu je danas za svetoga Nikolu bilo puno posla. Kiša je ponešto pokvarila ugođaj jer mališane nije mogao obići kočijom i konjima. Ipak, oduševljenje nije bilo zbog toga manje u Dječjem domu ‘Vladimir Nazor’, kao ni ispred trgovačkog centra Karlovčanka gdje je Nikola dijelio darove svim karlovačkim mališanima.

Pročitajte i ovo

TURANJ

Božić na Turnju uz darivanje, molitvu, pjesmu i druženje