Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  20C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Nakon izgubljenog finala Wimbledona i osvojenog turnira u Washightonu, pobjednički niz Nicka Kyrgiosa stao je u četvrtfinalu Mastersa u Montrealu gdje je u tri seta (7-6(4), (1)6-7, 6-1) bio bolji deseti igrač svijeta, Hubert Hurkacz. U dvoboju odličnih servera (asovi 20-19 u korist Hurkacza) bolji je bio Poljak koji je nakon dva seta bez breaka u odlučujućem, trećem napravio dva i zakazao dvoboj protiv pobjednika ogleda Ruud/Auger-Aliassime. Bio je to drugi ogled Kyrgiosa i Hurkacza i druga pobjeda poljskog tenisača. Kyrgios bez jubilarne, desete pobjede u nizu: Hurkacz bolji! Životni problemi zadesili su ju još kada je bila djevojčica, nije imala ni sreće u ljubavi. Unatoč privatnim problemima, Heche je na poslovnom putu išlo iznimno dobro, a onda je život izgubila u prometnoj nesreći Tužna životna priča Anne Heche: Poginule joj dvije sestre i brat, otac ju je zlostavljao kao curicu Povratkom u rodni Istanbul zvijezda serije ‘Miriše na ljubav’ okušao se i kao model. Slovi za jednog od najtraženijih turskih glumaca, ali i najzgodnijih Turčina. Žene ga obožavaju, prose... Turski glumac za kojim uzdišu žene diljem svijeta: I dalje sam neoženjen, razmišljam o ljubavi Frizerka Rachel Valentine, podijelila je genijalan savjet za korištenje regeneratora i rekla da ćete odmah primijetiti razliku. Tajna je u tome da kosu treba osušiti prije nanošenja regeneratora Cijelo vrijeme krivo nanosimo regenerator? Frizerka je otkrila koji je zapravo ispravan način

Karlovac Podijeli

Svi za Dječji odjel Karlovačke bolnice!

Prije utakmica predstavnici ovih ekipa posjetili su Opću bolnicu Karlovac, Dječji odjel i rodilište, a i današnje utakmice igraju zahvaljujući inicijativi Ureda za socijalno partnerstvo Vlade RH. Predstojnik Vitomir Begović kazao je kako mu je drago što su odazvali, te da vjeruje kako će to naići i na dobar prijem kod građana. – Ovo su […]

Prije utakmica predstavnici ovih ekipa posjetili su Opću bolnicu Karlovac, Dječji odjel i rodilište, a i današnje utakmice igraju zahvaljujući inicijativi Ureda za socijalno partnerstvo Vlade RH. Predstojnik Vitomir Begović kazao je kako mu je drago što su odazvali, te da vjeruje kako će to naići i na dobar prijem kod građana.
– Ovo su prvi ovakvi susreti, a kako potrebe postoje i drugdje, vjerujem da ćemo ovakve akcije nastaviti. Karlovac ima čast biti prvi i vjerujem da će građani to podržati svojim dolaskom u Sportsku dvoranu, pa tako dati i svoj doprinos uspjehu ove akcije. Ne treba sumnjati da će se i ovom akcijom i donacijama koje će pratiti sudjelovanje ovih ekipa na turniru, u konačnici, u travnju, moći reći da je prikupljen ukupan iznos za potrebe Dječjeg odjela. Nadam se da će to biti poticaj i za daljnje aktivnosti dogradnje karlovačke Bolnice, te poboljšanje uvjeta njenog poslovanja i boravka pacijenata – rekao je Begović.

Osim sudjelovanjem na ovom turniru, potredsjednik Vlade Damir Polančec potvrdio je, ne precizirajući kojim iznosom, da će i Vlada poduprijeti akciju Karlovačke banke, Karlovačke županije i Grada Karlovca.
– Sam karakter ove akcije obvezuje nas da nađemo načina da se jače uključimo. Naći ćemo način za to, da to bude tako da i bolje opremimo ove prostore, osiguramo ljepši boravak djeci, ali i bolje uvjete rada onima koji o toj djeci skrbe – izjavio je Polančec.

Prikupljeni iznos za "Štedim i darujem" danas je povećan novom donacijom Karlovačke banke za 200 tisuća kuna, i sada do milijuna kuna nedostaje 400 tisuća. Predsjednik Uprave Sandi Šola uvjeren je da će do Dana županije, 13. travnja željeni iznos biti prikupljen, a obzirom na odaziv donatora, možda i premašen.
– Mi smo rekli da ćemo milijun kuna ćemo prikupiti i to ćemo skupiti, makar samo mi bili. No, kako će se uključiti i drugi, nadam se da će taj iznos i premašiti početno predviđenih milijun kuna – rekao je Šola.

Ravnateljica bolnice Gordana Pavan zahvalila se svima koji sudjeluju u ovoj akciji, koja će, uvjerena je, biti uspješna.
– Zahvaljujem svima koji su se uključili u ovu predivnu humanitarnu akciju, koja je počela inicijativom Karlovačke banke, pridružila se Županija i Grad, a potom – vidimo – i gotovo sve strukture u Hrvatskoj. Prema tome, neizostavan je uspjeh ove akcije. Sigurno je da su potrebe velike, ali kada je srce veliko, puno toga se može – zaključila je Pavan.

Pročitajte i ovo

DOBRO DJELO

Idući tjedan čak četiri akcije dobrovoljnog darivanja krvi u Karlovcu