Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  3C° Slunj

Karlovac Podijeli

Svi za Dječji odjel Karlovačke bolnice!

Prije utakmica predstavnici ovih ekipa posjetili su Opću bolnicu Karlovac, Dječji odjel i rodilište, a i današnje utakmice igraju zahvaljujući inicijativi Ureda za socijalno partnerstvo Vlade RH. Predstojnik Vitomir Begović kazao je kako mu je drago što su odazvali, te da vjeruje kako će to naići i na dobar prijem kod građana. – Ovo su […]

Prije utakmica predstavnici ovih ekipa posjetili su Opću bolnicu Karlovac, Dječji odjel i rodilište, a i današnje utakmice igraju zahvaljujući inicijativi Ureda za socijalno partnerstvo Vlade RH. Predstojnik Vitomir Begović kazao je kako mu je drago što su odazvali, te da vjeruje kako će to naići i na dobar prijem kod građana.
– Ovo su prvi ovakvi susreti, a kako potrebe postoje i drugdje, vjerujem da ćemo ovakve akcije nastaviti. Karlovac ima čast biti prvi i vjerujem da će građani to podržati svojim dolaskom u Sportsku dvoranu, pa tako dati i svoj doprinos uspjehu ove akcije. Ne treba sumnjati da će se i ovom akcijom i donacijama koje će pratiti sudjelovanje ovih ekipa na turniru, u konačnici, u travnju, moći reći da je prikupljen ukupan iznos za potrebe Dječjeg odjela. Nadam se da će to biti poticaj i za daljnje aktivnosti dogradnje karlovačke Bolnice, te poboljšanje uvjeta njenog poslovanja i boravka pacijenata – rekao je Begović.

Osim sudjelovanjem na ovom turniru, potredsjednik Vlade Damir Polančec potvrdio je, ne precizirajući kojim iznosom, da će i Vlada poduprijeti akciju Karlovačke banke, Karlovačke županije i Grada Karlovca.
– Sam karakter ove akcije obvezuje nas da nađemo načina da se jače uključimo. Naći ćemo način za to, da to bude tako da i bolje opremimo ove prostore, osiguramo ljepši boravak djeci, ali i bolje uvjete rada onima koji o toj djeci skrbe – izjavio je Polančec.

Prikupljeni iznos za "Štedim i darujem" danas je povećan novom donacijom Karlovačke banke za 200 tisuća kuna, i sada do milijuna kuna nedostaje 400 tisuća. Predsjednik Uprave Sandi Šola uvjeren je da će do Dana županije, 13. travnja željeni iznos biti prikupljen, a obzirom na odaziv donatora, možda i premašen.
– Mi smo rekli da ćemo milijun kuna ćemo prikupiti i to ćemo skupiti, makar samo mi bili. No, kako će se uključiti i drugi, nadam se da će taj iznos i premašiti početno predviđenih milijun kuna – rekao je Šola.

Ravnateljica bolnice Gordana Pavan zahvalila se svima koji sudjeluju u ovoj akciji, koja će, uvjerena je, biti uspješna.
– Zahvaljujem svima koji su se uključili u ovu predivnu humanitarnu akciju, koja je počela inicijativom Karlovačke banke, pridružila se Županija i Grad, a potom – vidimo – i gotovo sve strukture u Hrvatskoj. Prema tome, neizostavan je uspjeh ove akcije. Sigurno je da su potrebe velike, ali kada je srce veliko, puno toga se može – zaključila je Pavan.

Pročitajte i ovo

BUKA PO MJERI

Javno savjetovanje o buci i ugostiteljskoj djelatnosti: Bučnije na točno određenim lokacijama, svirke na terasama kafića, kampiranje izvan kampova