Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -2C° Karlovac

 • weather-image

  -2C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Županija NA BLAGDAN BOGOJAVLJANJA Podijeli

Tamburaški orkestar umirovljenika darovao koncert župi u Hrnetiću

Crkva sv. Martina odjekivala je božićnih napjevima

Nizom prekrasnih božićnih pjesama i napjeva Tamburaški orkestar karlovačke Matice umirovljenika održao je koncert u župi sv. Martina u Hrnetiću i to na blagdan Bogojavljanja.

“Oj djetešce moje drago” i “Gori badnjak” pjesme su koje je izvela sopranistica Mariela Mateša uz pratnju orkestra, dok je tenor Ivica Mateša izveo  nekoliko tradicionalnih božićnih popjevki kao “Radujte se narodi” i “Narodi nam se Kralj nebeski”.

Publici se pak najviše svidjela izvedba pjesme “Tiha noć” i “Bijeli Božić” što su i pokazali velikim pljeskom. Na kraju koncerta predsjednik orkestra Josip Toth zahvalio se župniku don Filipu na suradnji i čestitao Božić svim prisutnima. Mjesni župnik don Filip Pavlović istaknuo je kako karlovački umirovljenici imaju mladenačko srce te su svojim kulturnim radom i zalaganjem primjer mladima, zahvalio orkestru na inicijativi i održanom koncertu te istaknuo primjer mudraca koji su svoje talente iskoristili da se poklone Isusu. -Iskoristite i vi svoje talente tako da približite sebe i druge Bogu, poručio je.

Pročitajte i ovo

VIDEO KONFERENCIJA

VIDEO: Stožer civilne zaštite Karlovačke županije