Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  21C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  21C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Karlovac PROSLAVA Podijeli

Terenska vježba civilne zaštite na Korani i program na Starom placu za Dan neovisnosti u Karlovcu

Gradski sustav za Dan neovisnosti “izložen” građanima

Sve gradske tvrtke, ustanove i službe sad već tradicionalno će u Karlovcu svoj rad predstaviti građanima za Dan neovisnosti. Osim toga, sve žurne službe na Korani, između pontonskog i drvenog mosta, sudjeluju u velikoj terenskoj vježbi civilne zaštite.

Vježba je već počela u 10 sati, a u sat vremena policija, vatrogasci, hitna, HGSS i Crveni križ, simulirat će spašavanje i zbrinjavanje ozlijeđenih u prometnih nesreći te traganje za nestalom osobom.

U 11 sati pak, počinje program na Starom placu i na Strossmayerovom trgu. Na pozornici će se izmjenjivati nastupi vrtićkih grupa i osnovnoškolaca, KUD-ovaca, a na prostoru ispred OPG-ovi će izložiti svoje proizvode. Što rade gradske tvrtke Čistoća, Inkasator, ViK, Mladost, Zelenilo i ostali moći će se vidjeti na Strossmayerovom trgu. Radionice Gradske knjižnice i Gradskog muzeja održavat će se u prostoruu muzeja, otvorena je i Knjižnica za mlade, a svoj štand imat će i sama gradska uprava pa građani imaju priliku na jednom ih mjestu pitati sve što ih zanima.

Za ručak gradski sustav svojim je sugrađanima pripremio grah pa tko volik slobodno i besplatno neka izvoli.

Pročitajte i ovo

IZMEĐU STRAŽE I DŽAFERA

Karlovac za rođendan dobio maketu Zvijezde. U Radićevoj je, blizu spomenika Vjekoslavu Karasu