Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  22C° Karlovac

 • weather-image

  22C° Duga Resa

 • weather-image

  24C° Ogulin

 • weather-image

  23C° Ozalj

 • weather-image

  21C° Slunj

Crna kronika Karlovac Podijeli

Teško stradao poznati karlovački motociklist

Prema prvim, neslužbenim informacijama, osobni automobil koji je izlazio s benzinske oduzeo je prednost Černugelju koji se, pak, kretao glavnom cestom u pravcu Ilovca. Černugelj je u sudaru zadobio ozljede glave i liječnici se u karlovačkoj Općoj bolnici bore za njegov život. Koliko je silovit bio udarac, govori i činjenica da je zaštitna kaciga koju je […]

Prema prvim, neslužbenim informacijama, osobni automobil koji je izlazio s benzinske oduzeo je prednost Černugelju koji se, pak, kretao glavnom cestom u pravcu Ilovca.

Černugelj je u sudaru zadobio ozljede glave i liječnici se u karlovačkoj Općoj bolnici bore za njegov život. Koliko je silovit bio udarac, govori i činjenica da je zaštitna kaciga koju je imao odletletjela s njegove glave.

Osim po sjajnim rezultatima, Černugelj je karlovačkoj, ali i cjelokupnoj hrvatskoj javnosti poznat po akciji koju je kao čelni čovjek Sportskog moto kluba ‘Karlovac’ pokrenuo 2006. u suradnji s PU karlovačkom. Riječ je o školi sigurne vožnje motocikala i skutera. Ideja je bila potaknuta upravo zbog učestalih stradavanja na cestama upravo tih kategorija vozača.

Akcija se potom pod sloganom ‘Brzo na pisti – oprezno na cesti’ nastavila u još nekoliko hrvatskih gradova.

Isto tako, Černugeljov Klub je djelovao i humanitarno, te je organizirana akcija dobrovoljnog davanja krvi pod geslom ‘Ne prolijevajmo krv na cesti – darujmo je’. A sam Černugelj proglašen je najboljim vozačem – motoristom 2008. godine.

Pročitajte i ovo

NAPETO U PROMETU

Varaždinac skrivio nesreću na autocesti u Karlovcu, teško ozlijeđen i on i suputnica