Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  4C° Duga Resa

 • weather-image

  3C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Županija Podijeli

Težakova nagrada Linićevoj iz Kostrene

Priča je nagrađena s 5 tisuća kuna. Prema ocjeni članova natječajnog povjerenstva sveučilišne profesorice na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu prof.dr.sc. Julijane Matanović, sveučiliše profesorice na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu prof.dr.sc. Dubravke Težak i književnika i gradonačelnika Tuzle (BiH) Jasmina Imamovića, drugo mjesto i nagrada od 3 tisuće kuna pripala je priči "Miris divlje […]

Priča je nagrađena s 5 tisuća kuna.

Prema ocjeni članova natječajnog povjerenstva sveučilišne profesorice na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu prof.dr.sc. Julijane Matanović, sveučiliše profesorice na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu prof.dr.sc. Dubravke Težak i književnika i gradonačelnika Tuzle (BiH) Jasmina Imamovića, drugo mjesto i nagrada od 3 tisuće kuna pripala je priči "Miris divlje naranče" Senke Čorak iz Rijeke, a treće mjesto i 1.500 kuna priči "Kao snijeg" Marije Dukić iz Šibenika.

Na ovogodišnji, četvrti po redu natječaj "Moje drago serce" kojeg organiziraju Grad Ozalj, tamošnja Matica hrvatska i knjižnica "Ivana Belostenca", pristigle su 42 priče.

Uz tri nagrađene, sedam priča je dobilo i posebne pohvale. To su "Sretan kraj" Snježane Babić Višnjić iz Zagreba, "Vještica" Marina Pelaića iz Splita, "Akvarel smrti" Igora Ivka iz Varaždina, "Vrisak" Kamuela Efoja (pseudonim autora), "Moje drago serce" Ivane Adlešić Pervan iz Jakšića, "Moje drago serce" Erika Matejaka iz Novog Marofa te "Skrivena u lopočima" Ljiljane Matković iz Dublina (Irska).

Pročitajte i ovo

NAPETO

Lista čekanja za Dom umirovljenika sv. Antun u Karlovcu “duga” 10 godina, trenutno smještaj čeka oko 3100 osoba