Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Glazba LJUBAV NA DAR Podijeli

The Frajle pjevaju za Zvončiće u subotu u Zorin domu

The Frajle svakodnevno možete slušati u programu Radio Mrežnice

Popularne The Frajle pjevat će ove subote u karlovačkom Zorin domu za Udrugu Zvončići, točnije ABA terapiju za djecu s autizmom.

Udruga Zvončići jedina je udruga u Karlovačkoj županiji koja pruža rehabilitaciju djeci s najtežim teškoćama u razvoju. Kako bi proširili, upotpunili i poboljšali rad Udruge, cilj je uvođenje ABA terapije svim zainteresiranim korisnicima dugoročno bez naknade. Cilj terapije je naučiti dijete ponašanju koje će mu pomoći u svakodnevnom funkcioniranju. Udruga ima za cilj prikupiti financijska sredstva kojima bi se pokrili troškovi obvezne supervizije ABA terapije na minimalno godinu dana korištenja ove nužno potrebne terapije djeci s autizmom i drugim teškoćama u razvoju.

Humanitarnoj akciji za ABA terapiju priključile su se četiri dame, Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, članice grupe The Frajle. Četiri vokala i dvije akustične gitare, nastupi s kojima osvajaju publiku od 2009. godine, njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih izvođača na glazbenoj sceni te privlače publiku različitih glazbenih usmjerenja.The Frajle uspijevaju tijekom koncerata podjednako držati publiku napetom izvodeći glazbene brojeve koje stilski obuhvaćaju čardaš, pop rock, ali i šansonjerske melodije. Ponekad se čine poput kabaretske družine, a svemu tome doprinosi njihova upečatljiva kostimografija, koja ih također čini bitno različitima od ostatka scene.

Ove subote dolaze u Karlovac, u Zorin dom, gdje će od 20 sati održati koncert “Ljubav na dar”. Cijena ulaznice je 100 kuna.

Pročitajte i ovo

SVA NAŠA LJETA

Nesvakidašnji koncert Vatre na Mrežnici: Nasred rijeke Dečak i društvo svirali dva sata