Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -5C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Sport KICKBOXING Podijeli

‘Tigrovi’ peti u ukupnom poretku na ‘Karlovac Openu’, najbolji od hrvatskih klubova

Robert Basara u glavnoj je borbi u disciplini K-1 pobijedio Poljaka Bojaruna, David Furdek osvojio je zlato u low kicku, a od mlađih boraca istaknuo se Lucas Radović s dva pojedinačna zlata.

KARLOVAC – S osvojenih 10 zlatnih medalja, Kickboxing klub Tigar osvojio je 5. mjesto u ukupnom poretku na Europskom kupu ‘Karlovac Open 2018.’, kojeg je organizirao proteklog vikenda u Sportskoj dvorani i dvorani Ekonomske škole.

Karlovčani su bili najbolji od hrvatskih klubova koji su nastupili na natjecanju, a uz deset zlatnih, osvojili su još i 9 srebrnih i 18 brončanih odličja. Kickboxing klub Tigar iz Slunja izborio je 2 zlatne, 4 srebrne i 4 brončane medalje i u ukupnom poretku zauzeo 32. mjesto od 177 klubova.

Prvog dana natjecanja, u petak, održane su timske borbe i glazbene forme, te večernja priredba na kojoj su se izabrani borci u osam borbi borili za pojaseve prvaka u profesionalnom kickboxingu. U subotu su na programu bile borbe u point fightingu i kvalifikacije u ringovnim disciplinama, a u nedjelju borbe u disciplinama light contact i kick light, te finala svih kategorija u ringovnim disciplinama.

Izdvojiti svakako treba Roberta Basaru iz karlovačkog kluba, koji je u glavnoj borbi večeri u disciplini K-1 pobijedio izvrsnog Poljaka Bojaruna, te njegovog klupskog kolegu Davida Furdeka, koji je u low kicku osvojio zlatnu medalju u kategoriji juniora do 51 kg. Od mlađih boraca istaknuo se Lucas Radović s dva pojedinačna zlata.

Nastupilo je ukupno 1.866 boraca iz 28 država, a nakon održanog natjecanja ‘Karlovac Open’ je postao ozbiljan kandidat za World Class series tournament, na kojem se prikupljaju bodovi za svjetsku rang listu.

Pročitajte i ovo

LAUREATI

Repriza 2020.: Petra Furač i Bruno Belčić najbolji sportaši Karlovca, odbojkašice Karlovca i bejzbolaši Olimpije najuspješnije ekipe