Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Sport KICKBOXING Podijeli

‘Tigrovi’ se u Mađarskoj pripremaju za nastavak sezone i nadolazeće Svjetsko prvenstvo

Karlovčani sudjeluju u radu Kiraly Summer campa, jednog od najpoznatijih kickboxing kampova.

Karlovački ‘tigrovi’ za nastavak sezone i nadolazeće Svjetsko prvenstvo pripremaju se u Kiraly Summer campu u mađarskom Csongradu, jednom od najpoznatijih kickboxing kampova.

Kamp traje do 10. kolovoza i pohodi ga tristotinjak boraca iz dvadesetak država. Pod vodstvom trenera Zorana Cicvare, u prvom dijelu kampa, od 29. srpnja do 5. kolovoza, pripremali su se Lara Mihalić, mlađe kadetkinje Roka Puljak i Ana Pranjić te junior Lukas Jurašić, a u drugom dijelu u njemu trenutno borave ringovni reprezentativci Dominik Perošić i David Furdek te Leon Brezović, Marija Vojak i Lukas Jurašić.

Boravkom u ovom kampu ‘tigrovi’ će definitivno povećati konkurentnost na predstojećem Svjetskom prvenstvu za kadete i juniore, koje će se od 15. do 23. rujna održati u talijanskom Jesolu. Trener Zoran Cicvara od svojih boraca očekuje vrhunske rezultate jer su se iznimno kvalitetno pripremili, a završne pripreme održat će u Puli, Karlovcu i Zagrebu.

Robert Basara u Pakoštanima će 11. kolovoza nastupiti na profesionalnoj priredbi, a protivnik u K-1 borbi bit će mu reprezentativac Dadić, koji će u listopadu u sastavu hrvatske reprezentacije sudjelovati na Europskom prvenstvu u Bratislavi.

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Željezničar, Rakovica i Mostanje 1949 pobjedama otvorili proljetni dio sezone, Policajac, Stara hiža i Obrtnik upisali poraze