Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

“Tigrovi” uzeli 2 pojedinačna i ekipno zlato na SP-u u Napulju

U pojedinačnom dijelu natjecanja u kadetskoj konkurenciji, svjetski prvaci postali su Robert Basara i Mateja Kunović, srebrne medalje osvojili su Edis Sušić i Nancy Magdić, a brončane Lucija Cicvara, Petra Lončar i Magdalena Grubić. Osim njih, još su nastupili u kadetskoj konkurenciji Luka Mlinac i Marino Štefanac, te junior Igor Predović. Na prvenstvu je nastupila […]

U pojedinačnom dijelu natjecanja u kadetskoj konkurenciji, svjetski prvaci postali su Robert Basara i Mateja Kunović, srebrne medalje osvojili su Edis Sušić i Nancy Magdić, a brončane Lucija Cicvara, Petra Lončar i Magdalena Grubić. Osim njih, još su nastupili u kadetskoj konkurenciji Luka Mlinac i Marino Štefanac, te junior Igor Predović. Na prvenstvu je nastupila i članica Kickboxing kluba "Puma" iz Draganića Ana Lojen.

U ekipnom dijelu natjecanja kadetska reprezentacija Hrvatske, za koju su nastupili članovi "Tigra", ostvarila je sjajan uspjeh osvajanjem prvog mjesta. Tim je nastupio pod imenom "Croatia", a u njemu su bili Luka Mlinac, Robert Basara, Marino Štefanac i Mateja Kunović. "Croatia" je pobijedila Irsku s 27:10, Mađarsku sa 16:14 i u finalu Italiju s 23:14. Mladi sportaši vratili su se jučer u Karlovac, a dočekali su ih roditelji i članovi kluba.

Pročitajte i ovo

NEĆE BITI LAKO

Na području Borlina od danas povremeni prekidi u vodoopskrbi