Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  26C° Karlovac

 • weather-image

  25C° Duga Resa

 • weather-image

  24C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  25C° Slunj

Sport KICKBOXING Podijeli

‘Tigrovima’ 12 odličja na međunarodnim turnirima u Sofiji i Kutini

U Bugarskoj je dvije zlatne medalje osvojio Niko Vrbanić, a jednu Iva Vrbanić, dok je u Kutini zlatna bila Roka Puljak.

Četiri zlatne, sedam srebrnih i jednu brončanu medalju osvojili su borci karlovačkog Tigra na međunarodnim turnirima Top Ten u Sofiji u Bugarskoj i Croatia Open u Kutini.

Na turniru u Sofiji nastupili su bugarski i hrvatski borci, njih oko 450. Dvije zlatne medalje za karlovački klub izborio je Niko Vrbanić u point fightingu za dječake do 27 kg sa četiri pobjede te u kategoriji ‘one fight’ s jednom pobjedom, a treću Iva Vrbanić u kategoriji ‘one fight’ s jednom pobjedom.

Srebrne medalje osvojile su Iva Vrbanić (PF djevojčice do 30 kg – 2 pobjede), Leonarda Vrbanić (PF starije kadetkinje preko 65 kg – 1 pobjeda, PF juniorke do 70 kg – bez pobjede) i Margareta Mušnjak (PF starije kadetkinje do 55 kg – 1 pobjeda, KL starije kadetkinje do 55 kg – bez pobjede), a brončanu Domagoj Mlinarić (KL stariji kadeti do 57 kg – bez pobjede).

Croatia Open u Kutini okupio je 235 boraca iz 47 klubova iz četiri države. Zlatnom medaljom okitila se Roka Puljak u point fightingu za starije kadetkinje preko 65 kg s dvije pobjede, koja je u istoj disciplini u kategoriji do 65 kg osvojila i srebro s jednom pobjedom, a drugo srebro pripalo je Lari Mihalić u point fightingu za juniorke do 70 kg bez pobjede.

Ovim nastupima ‘tigrovi’ su okončali natjecateljsku sezonu i slijedi im kratki odmor do kraja godine.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Duga Resa 1929 i službeno odustala, u Prvu županijsku ligu vraćen Barilović