Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Sport KICKBOXING Podijeli

‘Tigrovima’ dvije zlatne i šest srebrnih medalja u Izlakama u Sloveniji

Najsjajnija odličja izborili su Marija Vojak i Lucas Radović.

Dvije zlatne i šest srebrnih medalja osvojili su borci karlovačkog Tigra na međunarodnom turniru u point fightingu ‘Izlake Open 2019.’ održanom u istoimenom mjestu u Sloveniji, na kojem je nastupilo oko 200 natjecatelja iz 5 država.

Najsjajnijim odličjima okitili su se Marija Vojak u kategoriji starijih kadetkinja do 60 kg (1 pobjeda) i Lucas Radović u konkurenciji starijih kadeta do 57 kg (1 pobjeda).

Vojak je osvojila i srebro u kategoriji juniorki do 60 kg (1 pobjeda), kao i Radović kod starijih kadeta do 63 kg (1 pobjeda), a na drugu stepenicu pobjedničkog postolja još su se popeli Margareta Mušnjak (mlađe kadetkinje do 47 kg – 1 pobjeda), Nika Radović (starije kadetkinje do 55 kg – bez pobjede i juniorke do 55 kg – bez pobjede) i Tena Vučetić (djevojčice do 25 kg – bez pobjede).

Nastupio je i Borna Vučetić, ali je izgubio kvalifikacijsku borbu prekidom zbog bolova u koljenu.

Sljedećeg vikenda ‘tigrovi’ će nastupiti na ‘Trofeju Beograda’ i službeno završiti prvi dio natjecateljske sezone. Slijede im pripreme za Europsko prvenstvo za kadete i juniore, na kojem će nastupiti Lara Mihalić i Lukas Jurašić.

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Željezničar, Rakovica i Mostanje 1949 pobjedama otvorili proljetni dio sezone, Policajac, Stara hiža i Obrtnik upisali poraze