Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  8C° Karlovac

 • weather-image

  8C° Duga Resa

 • weather-image

  7C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  7C° Slunj

Sport VESLANJE Podijeli

Tihomir Jarnjević drugoplasirani u dvojcu na pariće na Bledu, gradonačelnik Mandić obišao Veslački klub Korana

Grad Karlovac je u posao obnove energetskih kabela na objektu Veslačkog kluba Korana investirao nešto više od 180 tisuća kuna.

Tihomir Jarnjević, član Veslačkog kluba Karlovac, osvojio je drugo mjesto u dvojcu na pariće s Igorom Boraskom na natjecanju Euromasters Regatta On Tour, europskom prvenstvu za veterane, koje se održava na Bledu u Sloveniji, a gradonačelnik Karlovca Damir Mandić jučer je posjetio renovirane prostore Veslačkog kluba Korana.

Jarnjević i Boraska su u utrci dvojaca na pariće na 1000 metara, u kojoj su sudjelovali veslači iz Hrvatske, Slovenije, Slovačke, Ukrajine i Poljske, ciljem prošli kao drugoplasirani s vremenom 3:28.89, iza pobjedničke posade u kojoj su veslali Slovenac Igor Bozeglav i Hrvat Ante Ramadan. Danas Jarnjević nastupa u hrvatskom osmercu.

Karlovački gradonačelnik Damir Mandić jučer je posjetio Veslački klub Korana. Predsjednik kluba Bruno Rogić upoznao ga je s aktivnostima kluba i renoviranjem objekta. Obnovljeni su energetski kabeli, kako bi objekt izgrađen 1935. godine dobio dodatnu sigurnost, a u taj posao Grad Karlovac je investirao nešto više od 180 tisuća kuna. Mandić je izrazio zadovoljstvo obavljenim radovima, a u razgovoru s čelnicima kluba dogovoreno je daljnje ulaganje u objekt.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

TAEKWONDO

Karlovačkim borcima tri zlata, dva srebra i tri bronce na 4. Omiš Openu