Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  13C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Crna kronika INCIDENT NA 5. SATU Podijeli

Tijekom nastave u dugoreškoj OŠ I.G.Kovačić aktiviran suzavac u spreju, učenike peckalo grlo i nisu mogli disati. Svi su dobro

Ovo je izrazito ozbiljna situacija koju Škola neće tolerirati, bila je jasna ravnateljica Brozović.

Tijekom današnjeg odvijanja nastave u osmom razredu Osnovne škole Ivan Goran Kovačić aktiviran je suzavac u spreju. 

Potvrdila je to za Radio Mrežnicu ravnateljica škole Marina Brozović. – Tijekom petog sata aktiviran je suzavac u spreju, odmah su me pozvali, djecu smo istog trenutka izveli van na svježi zrak. Pozvali smo hitnu pomoć i policiju, a policija radi očevid. Kako je objasnila, suzavac u spreju aktiviran je tijekom nastave, a svi detalji znat će se nakon policijskog očevida. Radi se o razredu u kojem je u tom trenutku bilo 28 đaka, objasnila je Brozović. Sprej je odmah završio u policijskim rukama. 

Svi učenici, kaže ravnateljica, pregledani su od liječničke službe, dodaje ravnateljica. Simptome koje su imali bilo je peckanje u grlu i nemogućnost disanja kroz nos, odnosno svojevrsna “težina” disanja, objasnila je ravnateljica. Radi se o blagim simptomima i sve je prošlo u redu, kako je moglo biti, naglašava.

Ovo je ozbiljna, naglašavam, izrazito ozbiljna situacija u našoj školi, rekla je ravnateljica Brozović. -Naša škola ovo će shvatiti vrlo ozbiljno, apeliram na roditelje još jedanput da paze što im djeca nose u školu, što imaju kod kuće. – Razumijem pubertet, razumijem sve, ali ovakvo ponašanje u našoj školi se ne tolerira i neće se tolerirati, odlučna je Brozović.

Pročitajte i ovo

JUTARNJE PIJANSTVO

Pijani 53-godišnjak u Karlovcu skrivio prometnu nesreću: Nema ozlijeđenih