Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  25C° Karlovac

 • weather-image

  25C° Duga Resa

 • weather-image

  25C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  25C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

Tin Zadar pobjednik turnira

U polufinalnim susretima postignuti su slijedeći rezultati: Caffe bar Montana Sesvete – Tin Zadar 1:7 i Zloćo Graditeljstvo Bohaček Jastrebarsko – Elkro Gospić 1:2. U finalnom susret ženskog dijela turnira Mitnica iz Zagreba pobijedila je juniorke Nogometnog kluba Agram iz Zagreba s 8:2. Najbolja igračica ženskog turnira je Iva Landeka iz ekipe Mitnice. U susretu […]

U polufinalnim susretima postignuti su slijedeći rezultati: Caffe bar Montana Sesvete – Tin Zadar 1:7 i Zloćo Graditeljstvo Bohaček Jastrebarsko – Elkro Gospić 1:2.

U finalnom susret ženskog dijela turnira Mitnica iz Zagreba pobijedila je juniorke Nogometnog kluba Agram iz Zagreba s 8:2. Najbolja igračica ženskog turnira je Iva Landeka iz ekipe Mitnice.

U susretu za treće mjesto u glavnom dijelu turnira vodila se velika borba između Caffe bara Montana iz Sesveta i momčadi Zloćo Graditeljstvo Bohaček iz Jastrebarskog. Nakon regularnog dijela susreta rezultat je bio 1:1, a tako je bilo i nakon produžetaka. Momčad iz Sesveta bila je bolja u izvođenju deveteraca i ukupno pobijedila s 3:1.

U revijalnoj utakmici dužnosnika Karlovca i Međugorja pobjeda je pripala gostima s 3:1.

Susret za prvo mjesto u glavnom dijelu turnira, u kojem su se sastale momčadi Tin iz Zadra i Elkro iz Gospića, donio je vrhunski nogomet. Bila je to najbolja utakmica turnira. Momčad iz Zadra pobijedila je pogotkom Burčula u posljednjoj minuti sa 4:3. Tako je prvo mjesto na turniru i nagradu od 45 tisuća kuna osvojio Tin iz Zadra, Elkro iz Gospića dobio je za drugo mjesto 15 tisuća kuna, Caffe bar Montana iz Sesveta za treće mjesto pet tisuća i Zloćo Graditeljstvo Bohaček iz Jastrebarskog za četvrto mjesto dvije tisuće kuna.

Najbolji igrač turnira je Goran Burčul iz pobjedničke momčadi, a najbolji vratar Rafael Baričić iz iste ekipe, a najbolji strijelac Robert Hertl iz momčadi Elkro iz Gospića. Nagradu za fair play "Miško Stilinović" dobila je ekipa Zloćo Graditeljstvo Bohaček.

Pročitajte i ovo

U GRADSKOJ KNJIŽNICI DO 21.8.

Izložen pobjednički rad za vojarnu Luščić: Nismo isključili mogućnost za vrtić i školu