Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  26C° Karlovac

 • weather-image

  26C° Duga Resa

 • weather-image

  26C° Ogulin

 • weather-image

  26C° Ozalj

 • weather-image

  25C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

“Tintilinići” opet najbolji

Sa 75 bodova bio je uvjerljivo bolji ispred vrtića Slunj, koji je sa 65 osvojio drugo, te vrtića Dubovac, koji je sa 62 boda zauzeo treće mjesto. Natjecalo se 320 mališana iz ogulinskog vrtića "Bistrac", vrtića Josipdol, Ozalj, Slunj, Duga Resa, te tri vrtića iz Karlovca u pet disciplina, trčanju na 50 metara, štafeti, skoku […]

Sa 75 bodova bio je uvjerljivo bolji ispred vrtića Slunj, koji je sa 65 osvojio drugo, te vrtića Dubovac, koji je sa 62 boda zauzeo treće mjesto.

Natjecalo se 320 mališana iz ogulinskog vrtića "Bistrac", vrtića Josipdol, Ozalj, Slunj, Duga Resa, te tri vrtića iz Karlovca u pet disciplina, trčanju na 50 metara, štafeti, skoku u dalj, bacanju loptice i nogometu. Osim medalja, mališani nisu dobili nikakve druge nagrade, iako je poznato da ove godine neće moći ni na završno natjecanje jer nije ni organizirano.

No, bilo je važno sudjelovati, a zanimljivo je bilo i pripremati se za natjecanja, kazali su nam mali olimpijci.

– Ja sam bio u sportu, nogometu, pa sam se ispisao, ići ću kad budem išao u školu… Ono kad smo bili svi na olimpijadi, kad smo sve radili, ja sam bio skok u dalj, skočio sam 120, a Fran… koliko si ono skočio? 142 metra!… Uvijek malo trčim, skačem – neki su od dojmova učesnika olimpijskog festivala.

Pročitajte i ovo

U GRADSKOJ KNJIŽNICI DO 21.8.

Izložen pobjednički rad za vojarnu Luščić: Nismo isključili mogućnost za vrtić i školu