Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  26C° Karlovac

 • weather-image

  26C° Duga Resa

 • weather-image

  24C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  24C° Slunj

Život DONIRAO HT Podijeli

Tounj dobio besplatan WiFi: Pokriva most, crkvu, školu, općinu, trg, vatrogasni dom…

Hrvatski Telekom implementirao je besplatan WiFi Internet još u Samoboru i općinama Pučišća i Trpanj

Hrvatski Telekom implementirao je besplatan WiFi Internet u Gradu Samoboru i općinama Pučišća,Trpanj te Tounju čime je građanima i posjetiteljima tih mjesta omogućen pristup internetu na javnim lokacijama.

Općina Tounj je uspješnom prijavom na natječaj europske inicijative WiFi4EU osvojila voucher nakon čega je odabrala Hrvatski Telekom za realizaciju implementacije besplatnog interneta na najfrekventnijim lokacijama.

Postavljeno je i instalirano više unutarnjih i vanjskih pristupnih točaka za spajanje na besplatnu WiFi mrežu, čime se znatno podigla razina besplatnog pristupa internetu na tom području. WiFi-em su pokriveni: Tounjski most, crkva sv.Ivana Krstitelja, osnovna škola, zgrada Općine, centralni trg, vatrogasni dom, rotor državne ceste D23 i županijske ceste 3220.

Realizacijom navedenog projekta ostvarili smo namjeru da osiguramo besplatan pristup internetu za mještane Općine Tounj, koji koriste osobito oni mlađi. Također, uzeli smo u obzir i sve veći broj turista koji posjećuju naš kraj i koji često koriste moderne tehnologije. Izuzetno smo zadovoljni što smo ovaj projekt proveli uz stručnu pomoć Hrvatskog Telekoma“, izjavio je načelnik Općine Tounj Ivica Sopek.

Pročitajte i ovo

ZBOG ELEKTRO RADOVA

Drive in na Luščiću u petak i subotu ne radi