Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  0C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Županija JESEN NA 4 RIJEKE Podijeli

Tradicionalna gljivarska večer ovog petka u dugoreškom amfiteatru

Sve počinje već od 17 sati

Dani Meda i Kestenijada su iza nas, pa sada još preostaje Gljivarska večer za kraj prvog dijela jeseni. Sve će se održati ovog petka u dugoreškom amfiteatru od 17 sati 

U organizaciji je to Turističke zajednice područja Četiri rijeke, pa će tako i ovoga puta OPG-ovci imati predstavljanje svojih proizvoda.

Bit će tu bučinog ulja, različitih prerađevina od voća, sokovi, pekmezi, ali i još malo proizvoda od meda.

Uz tu notu, imaju i besplatnu turističku turu koja se nastavlja na Dane Meda. Radi se o turi “Biseri dugoreškog prstena” pod stručnim vodstvom, ali i novoj turi “Industrijskom baštinom Duge Rese” gdje će biti predstavljeno sve od pamučne industrije, pa preko male i velike vile.

A naći će se tu nešto i za pod remen. Gljivarsko društvo Karlovac pokazat će koje su to gljive jestive te koje to ipak nisu. U 18.30 sati kreće manifestacija “Gastro četiri rijeke” gdje će pet ugostitelja, između kojih su i Restoran Bosiljevo i Restoran DP – Mrežnička kuća, ponuditi svoja jela od ili sa gljivama.

U večernjim satima pripremili su i bogat glazbeni program gdje će posjetitelje zabavljati dugoreško zbor “Vila”, a kao šećer na kraju zapjevat će “Kocka šećera.”

– Sve što se pripremi je besplatno. Pozivam sve da nas se pridruže na ovoj tradicionalnoj gljivarskoj manifestaciji i da se zabavimo u što većem broju, kazao je direktor Turističke zajednice Četiri rijeke, Ivan Puškarić.

Više o svemu možete pronaći i na njihovoj Facebook stranici. 

 

(FOTO: Turistička zajednica područja Četiri rijeke)

L. Grčić

Pročitajte i ovo

SUKOB INTERESA?

Prostor u Sportskoj dvorani unajmio veslački klub čiji je predsjednik ujedno i zaposlenik Mladosti, direktor Uđbinac tvrdi da je sve transparentno, ali…