Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  32C° Karlovac

 • weather-image

  32C° Duga Resa

 • weather-image

  30C° Ogulin

 • weather-image

  32C° Ozalj

 • weather-image

  30C° Slunj

Više od 4700 žena priznalo je koja veličina 'one stvari' im je savršena za put do vrhunca. Ipak, s rezultatima ovog istraživanja mnoge se žene ne bi složile, jer nije sve u dimenzijama Žene su otkrile koja veličina 'muškog ponosa' im je idealna Američki državni tajnik Mike Pompeo u srijedu je pozvao Tursku da zadrži status Aje Sofije kao muzeja i da osigura da je i dalje dostupna svima Aja Sofija postat će džamija? Predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić ocijenio je u četvrtak da je ravnopravnost preduvjet demokratske i napredne Hrvatske, dodajući kako neki licemjerno zagovaraju ravnopravnost spolova na izborima za Sabor, a stvarno su protiv bilo koje ravnopravnosti. Na konferenciji za novinare pozvao je sugrađanke i sugrađane da u nedjelju kažu odlučno 'ne' licemjerstvu, amoralnosti i vrijeđanju žena. "Dvije najveće stranke, i treća koja se nudi kao alternativa i treći put, koje pretendiraju voditi Hrvatsku - ni jedna nije ispoštovala zakon", upozorio je Bandić, nositelj liste Stranke rada i solidarnosti u 2. izbornoj jedinici, te podsjetio na Titovu izreku da se "ne mora držati zakona kao pijan plota", to jest na to da se zakon poštuje kad nekome odgovara, a kad mu to ne odgovara - onda se ne poštuje. Apsurdnim je ocijenio da je 2008. donesen zakon i da se u tri izborna kruga nakon toga ne dosegne 40 posto zastupljenosti žena. 'Ravnopravnost je preduvjet demokracije i napretka...' Kada je imala 14-15 godina, Simona je rekla da želi ići u Bukurešt trenirati jer nije željela trenera kojeg je tada imala. Potom je sama rekla: "Leđa me bole, otići ću na operaciju da smanjim grudi", otkrio je bivši trener Simone Halep Rekla mi je: Bole me leđa, idem na operaciju smanjiti si grudi

Karlovac AKO ŽELITE SUDJELOVATI Podijeli

Treći natječaj za zakup javnih površina i kućica na Danima piva otvoren do sutra

Na raspolaganju još 14 mjesta za ugostitelje i trgovce

Još danas i sutra otvoren je natječaj za zakup javnih površina i montažnih objekata za ugostitelje i trgovce na ovogodišnjim Danima piva u Karlovcu.

Treći je to po redu natječaj jer u prva dva nisu popunjene sve lokacije. Od 30 lokacija ugovori su već potpisani za njih 16 dok 14 do sutra traži zakupce.

Natječaj je otvoren do sutra, 17.8. do 13 sati, a ugovori trebaju biti sklopljeni do 22. kolovoza. Dani piva počinju 30. kolovoza.

– U trećem krugu natječaja ponuđeno je 11 pozicija za ugostitelje, 2 za prodaju suvenira, 1 za trgovačku djelatnost prodaje konditorskih i sličnih proizvoda pri čemu je za neke lokacije za koje nije u prethodna dva kruga sklopljen istovrsni ugovor cijena snižena 30% a za ostale je ostala ista, kažu nam u gradskoj upravi.

Početne cijene najma kreću se od 500 do 8.000 kuna bez PDV-a, ovisno o lokaciji i namjeni.

Za sad se zna da će osim iz Karlovca i Karlovačke županije na Danima piva sudjelovati ugostitelji i trgovci iz Zagreba, Čakovca, Umaga, Koprivnice, i Splita.

Tekst natječaja sa svim detaljima – cijenom i uvjetima, potražite na LINKU.

Pročitajte i ovo

IZBORI 2020.

Birač: Karlovačka vlast nema strategiju za vojarnu Luščić