Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Karlovac MALO VESELJA Podijeli

Tri foto kutka po blagdanski uređenom Karlovcu čekaju u adventu

Promenada, ulaz u Šebetićevu i Paviljon Katzler tri su mjesta za fotkanje

Epidemiološka situacija nažalost ne dopušta organizaciju brojnih zabavnih i gastronomskih događanja na koje su navikli posjetitelji karlovačkog Adventa, ali blagdanskog ugođaj ni ove godine neće izostati.

Dapače, grad Karlovac je uložio dodatne napore da blagdane Karlovčanima svih generacija i njihovim posjetiteljima učini još radosnijima, ljepšima i ugodnijima, s neodoljivim sadržajima u kojima sigurno i neometano može uživati cijela obitelj.

U prigodno okićenom Karlovcu postavljena su tri prekrasno osmišljena i raskošno uređena foto kutka na najljepšim gradskim lokacijama, građani će adventsku sliku svoga grada moći odaslati u svijet, ali i zadržati je kao trajnu uspomenu na radost Božića koja nam grije srca bez obzira na okolnosti u kojima ga provodimo.

Glazbeni paviljon u Promenadi središnje je mjesto karlovačkog Adventa koje je u potpunosti posvećeno našim najmlađim i najslađim sugrađanima. Ukrašen raskošnim živim borovima, treperavim lampicama, snjegovićima, plišanim medvjedićima i šećernim štapićima, Paviljon postaje prava igraonica u kojoj zabava nikad ne prestaje. Svečano uređena klupica s dekicama i jastučićima pretvorena je u foto kutak za cijelu obitelj, a posebna atrakcija je sandučić u koji djeca mogu ostavljati svoje poruke i želje za godinu koja nadolazi.

Ovog će Adventa karlovačku Promenadu okružiti prigodna glazbena kulisa koja će vašu zimsku šetnju pretvoriti u nešto mnogo više. Uživajte u ugodnim zvucima klasične glazbe i božićnih evergreena koji će vas ispuniti toplinom, radošću i dobrom voljom.

Ulaz u Šebetićevu ulicu pretvorit će se u prelijepo božićno selo gdje posjetitelji mogu uživati u idili živih borova i udobnih drvenih panjeva na kojima se mogu odmoriti dok djeca istražuju svu raskoš božićnih dekoracija. Veeelike blještave bijele saonice novi su foto kutak na kojemu će, ne sumnjamo, nastati stotine nezaboravnih selfieja s najširim osmjesima čiste blagdanske radosti.

Paviljon Katzler od ove subote postaje portal za bijeg u fantastičan svijet zimskih čudesa, otrgnut od stresne stvarnosti da našim sugrađanima donese veselje, optimizam i mir kakav su na kraju ove izazovne godine svakako zaslužili. Usred zimske čarolije postavljen je još jedan savršeno fotogeničan kutak za stvaranje trajnih uspomena na blagdane u čarobnom gradu na četiri rijeke.

Aquatika nas je već razveselila popustom od 20% na ulaznice za akvarij tijekom Adventa, a uz velik izbor domaćih unikatnih božićnih suvenira čijom kupovinom se potiču lokalni obrtnici i
umjetnici, posjetitelje tamo čeka nezaboravan blagdanski ugođaj s neodoljivo atraktivnim foto kutkom za dijeljenje na društvenim mrežama.

Karlovčani svih generacija uživat će u božićnoj bajci koja će potrajati cijelog prosinca. Budimo odgovorni, čuvajmo sebe i druge, uživajmo u bajkovitim radostima još jednog nezaboravnog karlovačkog Adventa i božićnih blagdana, poručuju iz TZ-a

Pročitajte i ovo

AGLOMERACIJA U ZVIJEZDI

Sutra počinju prvi radovi i polaganje mimovoda u Haulikovoj i Samostanskoj te na Ruskom putu