Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Hrvatska PROGNOZA Podijeli

Tri kralja donijela snijeg: Najviše ga palo u Gorskom kotaru

U Gorskom kotaru ima ga 40-ak cm, popodne smirivanje vremena

Službeno s dva centimetara snijega u Karlovcu i okolici, a s 13 u Slunju te 11 u Ogulinu, Tri kralja donijela su nam snijeg i na područje Karlovačke županije. Najviše ga je ipak napadalo u Gorskom kotaru.

Na području Parga tako ga ima 41 cm, a na Risnjaku 33 cm, u Begovom Razdolju 27, a na Zavižanu 17 cm.

Danas će biti uglavnom oblačno, na Jadranu s kišom, a u unutrašnjosti s kišom i susnježicom, ponegdje i snijegom, posebno u gorskoj Hrvatskoj. Od sredine dana postupan prestanak oborine pa djelomično razvedravanje.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. U Gorskom kotaru i Lici povremeno pada snijeg. Zbog povremeno jake kiše mjestimice se zadržava veća količina vode na kolnicima. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima.
Za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama iz smjera unutrašnjosti prema Rijeci/Istri i Dalmaciji obrnuto trenutno nema slobodnog cestovnog pravca.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obvezna je zimska oprema na većini cesta u Gorskom kotaru i Lici, uključujući autocestu A6 Rijeka-Zagreb na dionici Kikovica-Bosiljevo, staru cestu DC3 kroz Gorski kotar između Zdihova i Kikovice i državnu cestu DC1 na dionici Zagorje-Vaganac-Gračac-Knin.

Pročitajte i ovo

M BROTHERS USPJEH

Steak goveda uzgojenog na Kordunu osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu: Išli smo za “probu”