Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  23C° Karlovac

 • weather-image

  23C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  23C° Ozalj

 • weather-image

  22C° Slunj

Sport RUKOMET Podijeli

Tri selekcije mladih karlovačkih rukometaša izborile plasman na završnice Prvenstva Hrvatske

Na završnici će nastupiti mlađi kadeti HRK Karlovca te selekcije dječaka rođenih 2006. i 2008. godine Škole rukometa Karlovac.

KARLOVAC – Tri selekcije mladih karlovačkih rukometaša izborile su ove sezone plasman na završnice Prvenstva Hrvatske.

Po prvi puta pošlo je to za rukom igračima rođenima 2004. godine, mlađim kadetima Hrvatskog rukometnog kluba Karlovac, koje vodi trenerica Tatjana Rašić. Oni su u Prvoj hrvatskoj ligi Zapad ostvarili 20 pobjeda, jedan remi i tri poraza te zauzeli 2. mjesto ljestvice, iza riječkog Trsata, koji je ostvario sve pobjede. Završnica Prvenstva Hrvatske za to godište igra se u Poreču od 23. do 26. svibnja.

Završnicu Prvenstva Hrvatske ove će sezone, nakon pretprošle, ponovo igrati selekcija dječaka Škole rukometa Karlovac rođenih 2006. godine pod vodstvom trenera Danijela Grbačića. Ona je u Prvoj hrvatskoj ligi Zapad osvojila 2. mjesto, također iza riječkog Trsata, ubilježivši 23 pobjede i tri poraza. Završnica se igra od 30. svibnja do 2. lipnja u Umagu.

Selekcija dječaka Škole rukometa Karlovac rođenih 2008. godine također će po prvi puta igrati Završnicu Prvenstva Hrvatske. Igrači trenerice Kristine Vuković u Prvoj su hrvatskoj ligi Zapad ubilježili šest pobjeda i četiri poraza, osvojili 3. mjesto, iza Gospića i Pećina, a za naslov prvaka Hrvatske borit će se od 9. do 12. svibnja u Poreču.

Pročitajte i ovo

TAEKWONDO

Oscar Kovačić, Lucio Matuzić i Đorđe Bunčić brončani na 26. Zagreb Croatia Openu