Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Sport TAEKWONDO Podijeli

Tri zlata, srebro i bronca karlovačkim borcima na G2 turniru BiH Open u Sarajevu

Zlatna odličja izborili su Petar Fičko iz Banije Pandas, Dalija Bunčić iz Taekwondo kluba Karlovac te Oscar Kovačić iz Prane.

Tri zlatne, srebrnu i brončanu medalju osvojili su karlovački tekvandoisti na G2 turniru Bosnia and Herzegovina Open održanom proteklog vikenda u Sarajevu, na kojem je nastupilo 460 natjecatelja.

Petar Fičko iz Banije Pandas okitio se zlatom u kategoriji juniora do 68 kg, u konkurenciji 8 boraca. U četvrtfinalu je pobijedio Benjamina Ibrahimkadića iz Bosne i Hercegovine, u polufinalu Miru Jurkića iz Zaprešića, a u finalu Luku Raškovića iz Slovenije. Isti uspjeh kod juniora do 78 kg ostvario je Oscar Kovačić iz Prane, u konkurenciji petorice boraca. U četvrtfinalu je bio slobodan, u polufinalu slavio nad Mateom Matijašem iz Dugog Sela, a u finalu nad Rokom Brantušom iz Susedgrad Sokola. A kod kadetkinja do 59 kg, u konkurenciji 8 natjecateljica, imali smo karlovačko finale. Dalija Bunčić iz Taekwondo kluba Karlovac do njega je došla pobjedama nad Lanom Sigut iz kninskog DIV-a Knina i Anjom Hrgić iz Bosne i Hercegovine, a Ester Mržljak iz Prane pobjedama nad Ninom Čizmić Borši iz splitskog Montera i Lanom Jagić iz Zaprešića. U finalu je Bunčić bila bolja i okitila se zlatom, a Mržljak je uzela srebro.

Brončana medalja pripala je Luciji Hrebac iz Banije Pandas u kategoriji seniorki do 67 kg, koja je u konkurenciji 6 natjecateljica u četvrtfinalu bila slobodna, a potom u polufinalu izgubila od Hyo Rim Hong iz Koreje.

Nastupili su još Nikolina Hrebac i Sara Pejnović iz Banije Pandas te Lucio Matuzić, Matea Magdić, Tea Trupković, Magdalena Kolarić, Rebecca Mržljak i Martin Štefanac iz Prane.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

ZBOGOM, ĆIRO!

‘Jedan, jedini, neponovljivi… Bog! Možeš ga voljeti ili ne voljeti, ali mane nema. Nikada taj čovjek neće umrijeti!’