Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Crna kronika Karlovac Podijeli

Trojac ‘nabrao’ 50 tisuća kuna

Po policiji, kradljivci su ‘radili’ u dvjema kombinacijama; u jednoj su sudjelovala sva trojica, u drugoj samo dvojica. – Provedenom i dovršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je da su N.T. (25) iz Krnjaka i M.M. (42) iz Karlovca, u periodu od kolovoza do listopada 2008., počinili više kaznenih djela na području grada Karlovca.  I to u […]

Po policiji, kradljivci su ‘radili’ u dvjema kombinacijama; u jednoj su sudjelovala sva trojica, u drugoj samo dvojica.

– Provedenom i dovršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je da su N.T. (25) iz Krnjaka i M.M. (42) iz Karlovca, u periodu od kolovoza do listopada 2008., počinili više kaznenih djela na području grada Karlovca.  I to u ugostiteljske objekte ‘Narcis’, ‘Kralj’, ‘M-90’, ‘Zlatna jabuka’, pivnicu ‘Pod Švarčom’, pekarnicu u Križanićevoj te knjižare ‘ETT’ i ‘Školska knjiga’. Materijalna šteta u tim krađama je oko 18.000 kuna – izvijestila je glasnogovornica Tanja Petrić.

Isti je dvojac, ali pojačan još jednim muškarcem iz Krnjaka, provaljivao i krao i prošli mjesec.

– Utvrđeno je da su N.T. (25) i M.T. ( 22), oba iz Krnjaka, i M.M. (42) iz Karlovca počinili dva kaznena djela na području Karlovca tijekom rujna i to u trgovini ‘Kosta’ i restoranu ‘Mandić’. Materijalna je šteta oko 31.000 kuna – kazala je Petrić.

Pročitajte i ovo

SLIJETANJE S CESTE

U Skoblić Brdu auto na boku, ozlijeđenih nema