Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Crna kronika ALKOHOLNE STRASTI Podijeli

Trojica napala petoricu na kupanju u Zvečaju, lakše ozlijeđen i policajac. Dvojica u zatvoru, treći u pritvoru

Pravi kuršlus bio je u Zvečaju, a trojica pijanih i ratobornih završila su u policijskim rukama najprije, a potom i iza rešetaka

Kupanje na Mrežnici u Zvečaju koje je trebalo biti opuštajuće, završilo je s kaznom zatvora od 30 dana za dvojicu muškaraca, a za jednog pritvorom.

Trojica muškaraca stari 33 godine ( dvojica) te jedan 20-godišnjak pijani su u subotu na kupalištu u Zvečaju narušavali javni red i mir. Najprije su bez povoda verbalno napali petoricu kupača, onda dvojicu od njih i fizički, a jednog su ozlijedili.

Na kupalištu su se u tom trenutku nalazili i policijski službenici izvan službe, koji su spriječili daljnje narušavanje javnog reda i mira te uz uporabu sredstava prisile (tjelesna snaga) stavili počinitelje pod nadzor. Daljnje postupanje su preuzeli policijski službenici Policijske postaje Duga Resa. Tijekom postupanja jedan od počinitelja (33-godišnjak) je pokušao udariti policijskog službenika s namjerom da ga ozlijedi te prijetio drugim prisutnim policijskim službenicima. Prilikom sprječavanja napada na policijskog službenika, jedan je policijski službenik lakše ozlijeđen.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira dvojica muškaraca (33-godišnjak i 20-godišnjak) su uz optužni prijedlog dovedeni na nadležni Općinski sud u Karlovcu gdje im je izrečena kazna zatvora u trajanju od 30 dana, dok je treći muškarac (33-godišnjak), zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje i napada na službenu osobu, predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Pročitajte i ovo

MLADI RAZBOJNICI

Pronađena dvojica mladića koji su na parkiralištu trgovine u Grabriku napali muškarca i opljačkali ga