Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -5C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Crna kronika TURANJ NA NOGAMA Podijeli

Turanjčani: Tražili smo kamere i nadzor vozila jer ovo je Divlji zapad, a iz policije su nam rekli da nismo crna točka

Prosvjed Turanjčana bit će u nedjelju u 17 sati na mjestu pogibije dječaka

U šoku i bolu Turanjčani su danas komentirali stradavanje desetogodišnjeg Marka i ponovno podsjetili da su roditelji školaraca već davno tražili kamere za nadzor prometa, usporavanje prometa, žešću kontrolu policije, no dobili su odgovor da je ovo siguran dio i nije crna točka. Upravo zato u nedjelju 14. listopada u 17 sati organiziraju prosvjed i to na mjestu pogibije nesretnog dječaka.

Turanjčanine skrivaju bijes i ljutnju uz more suza koje su od današnjeg stravičnog poslijepodneva prolili zbog tragičnog stradavanja dječaka.Već danas, nakon strašnog događaja čuli su se pozivi na pisanje peticije, ali i javne proteste u kojima se traži hitno djelovanje.

Ovo je tek dio komentara Turanjčana s našeg FB-a:

– Ovdje se svi voze kao da je Divlji zapad, divljaju osobito petkom, vozači kamiona, običnih vozila, tko god stigne, a vidite i sami koliko je Turanj napučen, pun, tu je uvijek gužva i s pravom strahujemo za živote, osobito naše djece.
– Pokojni Vukelić je radio na obilaznici da se izbjegnu gužve kroz Turanj, nadvožnjak podignut i trune, a nama djeca sada ginu kroz Turanj koji je pretrpan gužvom gdje su oba dvije pekare, apoteka, kiosk, muzej, autobusna stanica…. idt. promet je prevelik a tu je još škola i vrtić.
-Bas zbog toga želimo obilaznicu i koja je po nekima uludo bačen novac.
– Taj dio Turnja je živa opasnost. Onaj muzej , mesnica, apoteka, dvije pekare, čevabdžinica, autobusna stanica. A svi voze k’o luđaci.
Onaj dio tamo je užas kako se svi voze a ne samo kamioni iako su oni najgori. Ljudi, tamo djece ima puno, škola je, vrtić i autobusna stanica, trebate obratiti pažnju na njih svaki dan i svaki put a ne samo 1.dan škole ..Katastrofa.

Pročitajte i ovo

DOBAR DAN, KAKO STE

Policija u prekršaju uhvatila jednog biciklista, jednog vozača romobila, a i jednog pijanog za volanom