Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Županija teşekkür Podijeli

Turci doniraju Vojnić: 250 humanitarnih paketa za potrebite

Turska agencija za suradnju i koordinaciju ima i projekt postavljanja plastenika

Turska agencija za suradnju i koordinaciju (TIKA) donirala je Općini Vojnić 250 humanitarnih paketa s prehrambenim proizvodima u povodu mjeseca Ramazana najpotrebitijim obiteljima.
Nakon lanjske podjele, akcija je nastavljena i ove godine.
Paketi su jednim dijelom podijeljeni ispred Doma kulture u Općini Vojnić, gdje su predsjednik Općinskog vijeća, Azim Durmić, i zamjenik općinskog načelnika iz reda hrvatskog naroda, Josip Kurtović, istaknuli kako će ova donacija biti od velike pomoći onima kojima je pomoć najpotrebitija.

“Ovo je jedna lijepa gesta naše prijateljske države Turske i agencije TIKA. Nadam se da ćemo ovu suradnju nastaviti i ubuduće”, rekao je Durmić.

Osobama koje se nalaze na udaljenijim adresama, djelatnici Općine Vojnić dostavit će pakete na kućne adrese, poručio je zamjenik načelnika, Kurtović.

Koordinatorica programa zagrebačkog ureda TIKA-e Sedef Bulut izjavila je kako ima najbolje dojmove o radu u Hrvatskoj, a posebno sa Općinom Vojnić gdje su u fazi realiziranja projekta postavljanja plastenika za poljoprivrednike s područja općine.
Gospođi Bulut dodijeljena je nagrada, javno priznanje Općine Vojnić, za njen humanitarni rad i zasluge na području općine povodom Dana Općine Vojnić koji je obilježen prije dva dana.

Pročitajte i ovo

SJEĆANJE NA TURANJ

Obilježena 31. godišnjica napada na Karlovac: Na današnji dan izgubljeni su prvi prijatelji i suborci na ratištu