Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Županija POČELA PODJELA Podijeli

Turistička kartica Karlovačke županije nudi informacije i popuste. Dijelit će se već na Lučkom

Gosti će se već pedesetak kilometara prije Karlovca upoznati s ponudom Karlovačke županije

Kako bi Karlovačka županija i u koronakrizi ostala naturističkija županija kontinentalne Hrvatske, danas je započela podjela turističke kartice Karlovačke županije.

Prve informacije o njoj dobili su vozači koji su danas s autoceste Rijeka – Zagreb izašli u Karlovcu. Brošuru s informacijama o kartici koja je u digitalnom obliku, na naplatnim kućicama vozačima je podijelila dožupanica Martina Furdek Hajdin sa suradnicima. Sve je bilo pod budnim okom direktorice Turističke zajednice Dine Begić i predsjednika Uprave Autoceste Rijeka Zagreb Mire Škrgatića.

– Cijela aktivnost usmjerena je na povećanje potrošnje i povećanu posjećenost atraktivnim lokacijama u Karlovačkoj županiji. Turist karticom dobiva informaciju prije odlaska u destinaciju jer današnji turist je zahtjevan, želi se informirati. I izbor smještaja, destinacije, rezervacija, dodatni sadržaji, sve to ova kartica omogućuje prije odlaska u samu destinaciju, pojasnila je Begić.

Ovaj vikend udarni

Za početak tiskano je 50 tisuća kartica na hrvatskom i engleskom jeziku, a osim na izlasku u Karlovcu dijelit će se i na ulasku na autocestu u Lučkom.

–  Ovo je dobra i zgodna akcija koju ćemo mi poduprijeti prvenstveno na naplatnoj postaji Lučko gdje je najveći intenzitet prometa. Tamo ćemo podijeliti najveći broj ovih promidžbenih letaka, a nešto i na naplatnoj postaji Karlovac. Nama je pritisak na naplatnu postaju dobar, izražen je. Pogotovo već ovaj vikend očekujemo veliki priliv vozila i već ćemo se za ovaj vikend pripremiti tako da dobar dio ovih letaka bude podijeljen upravo onima koji idu ne samo prema jadranskoj obali nego i prema kontinentalnim destinacijama, naglasio je Škrgatić.

Kartica je zapravo mobilna aplikacija koja se može skinuti na google playu

A svi oni koji će krenuti za informacijama o čarima koje skriva Karlovačka županija, preko kartice će moći ostvarivati niz popusta i pogodnosti.

– Naši gosti koji dolaze u Hrvatsku će se već pedesetak kilometara prije Karlovca s onom ponudom koju nudi Karlovačka županija. Napravili smo nekoliko kategorija da upravo ponudimo onaj “menu” koji se u našoj županiji može konzumirati, posjetiti ili boraviti. Sve su to subjekti koji nude određenu vrstu popusta u odnosu na njihovu standardnu ponudu. Osim toga, nude i sigurnost od koronavirusa jer često se radi o smještajnim kapacitetima na osami, rekla je dožupanica Martina Furdek Hajdin.

 

Vezani članci

Pročitajte i ovo

SUBOTA

37 pozitivnih u županiji, pada broj hospitaliziranih i dalje