Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  20C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Županija SVE NEŠTO VISOKO Podijeli

Tutek: Tko je iz Čistoće pijan vozio službeni auto? Kovačić: Ja nisam

Vijećnika Tuteka zanima što se poduzima u gradskoj tvrtki koju plaćaju građani

Tko je visokopozicionirani djelatnik Čistoće Duga Resa koji je u službenom automobilu vozio visokoalkoholiziran niti nakon aktualnog sata dugoreškog Gradskog vijeća nije poznato.

– Ja nisam, rekao je direktor Marijan Kovačić odgovarajući vijećniku Vjekoslavu Tuteku (HDZ)  kojeg je zanimalo “je li ta informacija, koja stiže i iz kuloara, ali i od djelatnika Čistoće točna, te što se poduzima”.

– Visokopozicionirani ljudi iz Čistoće voze se u službenim automobilima i to nije problem, ali je problem kad su oni u visokoalkoholiziranom stanju pa tu onda mora postupati i policija po zakonu o sigurnosti prometa na cestama. Što se poduzima po tom pitanju jer i taj službeni auto na kraju krajeva plaćamo mi, rekao je Tutek.

Direktor Kovačić je bio jasan, za alkohol ima nultu toleranciju, on ne pije pa nije taj, a tko je, odgovorio je u pravom stilu babe Vange.

– U službenom autu nema čovjeka koji je alkoholiziran, provjerite to u policijskoj upravi. Ako ima kod mene, a kod mene je nulta tolerancija na alkohol, taj čovjek je alkotestiran, on je kažnjen, sankcioniran i u slučaju da se takve stvari ponove, dobit će otkaz, naglasio je Kovačić.

Pročitajte i ovo

NAJNOVIJE O KORONI

Rezultati o koroni za Karlovačku županiju još se čekaju