Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -5C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -5C° Slunj

Županija OPREMITE KUPAONICU Podijeli

Tvrtka Aquaestil preselila izložbeni salon u industrijsku zonu Logorište

Ponudu za sve proizvode iz Aquaestil-ovog proizvodnog asortimana možete zatražiti u svim boljim salonima kupaonske opreme diljem Hrvatske.

Tvrtka AQUAESTIL, vodeći hrvatski proizvođač kupaonske opreme, preselila je izložbeni salon u industrijsku zonu Logorište i poziva sve zainteresirane da ga posjete i uživo pogledaju vrhunsku kupaonsku opremu te zatraže savjete koji mogu biti vrlo korisni prilikom uređenja kupaonice i planiranja prostora u njoj.

Aquaestil je prošle godine proslavio 20 godina proizvodnje kupaonskih kada, tuš kada, tuš kabina, kupaonskog namještaja i druge kupaonske opreme, čiji su zajednički nazivnici kvaliteta i prilagođenost potrebama suvremenog načina života. Aquaestil danas zapošljava gotovo 500 zaposlenika na četiri lokacije te većinu svojih prihoda ostvaruje na zahtjevnim tržištima Zapadne Europe. Kruna dugogodišnjeg rada i razvoja zahtjevnih proizvoda je izložbeni salon u kojem je tvrtka nastojala predstaviti presjek širokog asortimana proizvoda koji su zanimljivi krajnjim korisnicima.

U izložbenom salonu možete pogledati različite vrste tuš kabina i paravana te saznati na koje načine ih je moguće izraditi po mjeri i pritom u potpunosti prilagoditi Vašim željama i potrebama. Također možete pogledati standardne linije kupaonskih kada i tuš kada, ali i inovativne linije kupaonskog namještaja koje je Aquaestil pripremio za ovu godinu.

Ponudu za sve proizvode iz Aquaestil-ovog proizvodnog asortimana možete zatražiti u svim boljim salonima kupaonske opreme diljem Hrvatske. Cijeli popis zastupnika pogledajte na https://www.aquaestil.hr/hr/distributeri.html.

Aquaestil – 20 godina strasti prema kupaonicama!

IZLOŽBENI SALON AQUAESTIL
Poslovni park 1 b, Belajske Poljice, 47250 Duga Resa, Hrvatska
Tel. +385 (0)47 811-836
E-mail: info@aquaestil.hr
Radno vrijeme:
Ponedjeljak – petak: 08:00 – 18:00
Subota: 08:00 – 14:00
www.aquaestil.hr

(sponzorirani članak)

Pročitajte i ovo

ZA SV. NIKOLU TESLI

Radovi punom parom: Svi se nadaju otvorenju Teslinog centra na Rakovcu sljedeće godine