Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

  • weather-image

    7C° Karlovac

  • weather-image

    7C° Duga Resa

  • weather-image

    7C° Ogulin

  • weather-image

    4C° Ozalj

  • weather-image

    4C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

Tvrtku Vrciću dvije srebrne medalje u juniorskoj konkurenciji na Grand prixu Osijeka

Vlado i Matija Cindrić iz karlovačkog Policajca u gađanju zračnim pištoljem na 50 metara za seniore bili su šesti, odnosno osmi.

Strijelac Duge Rese Tvrtko Vrcić osvojio je dvije srebrne medalje na Grand prixu Osijeka u gađanju malokalibarskim oružjem.

Bilo je to ujedno i posljednje izborno natjecanje za sastav hrvatske reprezentacije za predstojeće Europsko prvenstvo, koje će se u Osijeku održati od 23. svibnja do 2. lipnja.

Mladi Dugorešanin Tvrtko Vrcić u gađanju zračnom puškom na 50 metara trostav u konkurenciji juniora osvojio je 2. mjesto. U kvalifikacijama je bio trećeplasirani s 1140 krugova, a u finalu sa 442.4 krugova dohvatio srebrno odličje, iza pobjednika Marka Ivanovića iz Srbije sa 450.3, a ispred trećeplasiranog Dimitrija Gaćeše iz Srbije sa 429.9 pogođenih krugova. Isti plasman Vrcić je ostvario i u disciplini zračna puška 50 metara ležeći s pogođenih 611.0 krugova, iza Josipa Sikavice iz solinskog Dalmacijacementa sa 619.8, a ispred Luke Jambreuša iz koprivničke Podravke sa 610.4 krugova.

Na natjecanju su nastupili i strijelci karlovačkog Policajca. U gađanju zračnim pištoljem na 50 metara za seniore Vlado Cindrić bio je šesti s 532, a Matija Cindrić osmi s 512 pogođenih krugova.

Pročitajte i ovo

STRELJAŠTVO

‘Policajci’ ekipno treći, Karlovčanke četvrte, Dugorešani peti, pojedinačno najbolji Vlado Cindrić sa četvrtim mjestom