Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -0C° Slunj

Život U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH Podijeli

U Dugoj Resi danas cestovna utrka “Mrežnica Run 2019.”

Utrka i sav ostali program u Amfiteatru održat će se bez obzira na vrijeme

Druga “Mrežnica Run 2019.” cestovna atletska utrka građana održava se danas u Dugoj Resi. Održava se u sklopu Grin festa, a start je u Amfiteatru.

Prijepodne je rezervirano za dječje utrke. Počinju u 10 sati, a ona na kojoj će trčati dječaci 3. i 4. razreda osnovnih škola posvećena je na Turnju poginulom dječaku Marku Mihaliću.

Utrke na 5 i 10 kilometara za odrasle, na koju je već do sad prijavljeno više od 250 trkača iz Hrvatske, Slovenije i BiH, počinju u 18 sati. Trči se “Som” na 5 kilometara (jedan krug) i “Štuka” na 10 kilometara (dva kruga) ulicama grada Duge Rese te obalom prelijepe rijeke Mrežnice.

Zbog popodnevne utrke u gradu će na snazi od 17:30 biti posebna regulacija prometa i to na prilazima Dugoj Resi kod ul. Bana J. Jelačića, ul. Donje Mrzlo Polje (kod bolnice), kod mosta 3. bojne 2. gardijske brigade Gromovi (kod kupališta) te će biti zatvoren prolaz kroz podvožnjak u ul. Stara Cesta. Vozače se moli za oprez i razumijevanje sve do 20 sati kada će promet biti normaliziran.

Za sve one koji ne trče već bodre trkače u Amfiteatru će se moći zabaviti uz glazbu grupe Lucky Day.

Pročitajte i ovo

NEVIĐENO

Gradonačelnica Ozlja osudila vandalizam: Građani nisu zaslužili da se njihova imovina namjerno uništava