Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Video Život PAZI, SNIMA SE Podijeli

U Dugoj Resi danas sniman turistički spot: Stolni tenis u žiži, režira Jelić, zaigralo se i na krovu robne kuće

Spot bi trebao bi biti završen do početka prosinca

Igranje stolnog tenisa u centru na križanji, na krovu robne kuće Mrežnica, na slapu, u Svetom Petru, na terasi motela Roganac, neki su od kadrova koji se danas snimaju u Dugoj Resi.

Razlog je promotivni spot kojeg su naručili Turistička zajednica područja 4 rijeke i Grad Duga Resa.

Kako nam je s godišnjeg rekao gradonačelnik Tomislav Boljar – ideja je napraviti 2,5 minute spota za rijeku Mrežnicu i ovog kraja, ali kroz prizmu lopte i stolnog tenisa.

U izradi filma sudjeluju domaće snage – od snimatelja, glumaca, autora glazbe. Sve je u režiji aktualnog župana Damira Jelića. Izjave nije davao, ali uhvatili smo ga dok je davao zadnje upute ekipi prije snimanja kadrova na križanji. To je zvučalo ovako:

-Prva stvar je glavno križanje, vas dvojica ste na njemu. Policija će usporiti promet. Od vas dvojice se očekuje da samo držite lopticu na stolu sedam, osam minuta. Mi ćemo vas posnimiti sa svih strana, govorio je Jelić.

U dugoreškoj dvorani igralo je 11 svjetskih prvaka

Na ovaj način reklamirat će se i budući regionalni centar stolnog tenisa, a i činjenica da je u dugoreškoj stolnoteniskoj dvorani igralo čak 11 svjetskih prvaka.

-Pokušavamo jedno s drugim spojiti da to ispadne priča koja će biti drukčija. Ideja nam je da je Duga Resa grad gdje je stolni tenis kaok ujutro popiti kavu, nešto što je normalna stvar. Mi sad glumimo da se stolni tenis može igrati u centru grada, da auti prolaze i da to nikome ne smeta, pojašnjavao je dalje režiser Jelić.

Spot bi trebao bi biti završen do početka prosinca kada bi trebala započeti turistička promocija dugoreškog kraja.

-Od ovog našeg posla izaći će vjerojatno izići jedan spotić koji će biti 2,5 minute. Nakon toga radit će se po 10, 15, 20 sekundi vrlo, kratki spotovi, desetak njih za potrebe Grada, zaključio je Jelić.

Pročitajte i ovo

SVJETLO NA DVORCU

FOTO: Noć tvrđava na Dubovcu