Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Amazonska prašuma je dom 10 posto svjetskih vrsta, uključujući 40 tisuća vrsta biljaka, 3000 vrsta slatkovodne ribe, preko 370 vrsta gmazova i 2,5 milijuna vrsta insekata Surova realnost: Uništavanje amazonske prašume ubrzava se već drugi mjesec za redom Što ćemo se svi praviti da nam je sve super? Što ću se ja sad praviti, ako sam jučer planirala svadbu, a sutra svadbe nema, da mi je baš svejedno?, iskreno je kazala voditeljica... Tatjana Jurić o raskidu zaruka: 'To je bio veliki šok i poniženje' Svaki znak ima svoje vrline i mane, ali kod nekih mane znaju preuzeti cijeli karakter, a jedan se smatra najcjenjenijim u cijelom Zodijaku, čak i najuglednijim od svih ostalih Top lista karaktera: Bik neće priznati da je pogriješio, Rak je 'crnjak', a Škorpion... čudo Bojan Bogdanović je na najbolju utakmicu karijere došao s maskom na kojoj su Hajdukova obilježja. Objavio je to njegov klub Utah Jazz. Kamera je uhvatila Babu kada je stigao u dvoranu, a na njoj nosi crveno-plavu maskicu. Inače je veliki navijač Hajduka i nekolicinu puta ponosno je isticao nogometnu pripadnost, prisustvovao utakmicama i navijao za 'bile'. Na susretu s Denver Nuggetsima koje je Utah pobijedila 127-120, Bogdanović je postigao rekordnih 48 poena čime je oborio hrvatski rekord u NBA-u, onaj Dražena Petrovića iz 1993. godine. Dražen je tada dao 44 poena Houstonu. - Za svaki šut koji sam ispucao sam bio siguran da će ući. Suigrači su me tražili čitavu utakmicu i hvala im na tome. Bila je to velika večer i velika pobjeda za nas. U pravo vrijeme ulazim u formu, baš prije doigravanja - rekao je Babo poslije utakmice. Bogdanović s maskom Hajduka stigao na utakmicu karijere

Županija DUGA RESA Podijeli

U Dugoj Resi večeras prvi koncert u projektu “Spas za tamburu 1-2-3”

Premijerno pred publiku će tamburaški orkestar sastavljen od mladih svirača iz Ozlja, Duge Rese i Karlovca

Duga Resa će večeras u Amfiteatru imati priliku premijerno vidjeti dječji tamburaški orkestar nastao u sklopu projekta “Spas za tamburu 1-2-3”.

Glazbena škola i Karlovački tamburaški orkestar projekt provode od prošle godine. Do sad su održane zimska i proljetna radionica u Karlovcu te ljetna u Hostelu Karlovac u Selcu.

Sve to kako bi se djecu i mlade iz Karlovca, Ozlja i Duge Rese s predznanjem i bez znanja o sviranju tambure potaknulo da sviraju i nauče više o ovom instrumentu.

Koncert u Dugoj Resi prvi je u nizu završnih koncerata koje će ovaj novi tamburaški orkestar izvesti. Ozalj je na rasporedu ove nedjelje, a Karlovac dan poslije, u ponedjeljak.

Dugoreški večeras počinje u 20 sati. Dođite i poslušajte kako zvuče klasična djela na tamburici, obrade tradicionalnih i etno napjeva te dajte podršku djeci iz ova tri grada. Njihovo postignuće je nevjerojatno posebno kada se zna da neki od njih prije ovog projekta tamburicu u rukama nisu nikada držali.

Pročitajte i ovo

SUBOTA

37 pozitivnih u županiji, pada broj hospitaliziranih i dalje