Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Županija ŽUPANOVI U GENERALSKOM Podijeli

U Generalskom planiraju zgradu za vatrogasni dom, vrtić, reciklažno dvorište. Županija im pomaže koliko može

Župan i suradnici danas opet u Generalskom

Izgradnja zgrade javne namjene u kojoj bi bio i vatrogasni dom, a za što je općina Generalski Stol povukla sredstva iz fondova EU investicija je vrijedna 8 milijuna kuna i za ovaj je projekt već izdana građevinska dozvola.Ovo je jedan od značajnijih projekata s kojima su u općini pohvalili na današnjem kolegiju župana održanom u Generalskom Stolu.

Župan i suradnici tako su danas nakon kraćeg vremena ponovno pohodili Generalski, a razgovaralo se o proširenju dječjeg vrtića, što postaje potreba zbog većeg broja djece na području općine, o izgradnji vodovoda za Bukovlje za koji je u tijeku postupak javne nabave kao i izgradnji mosta preko rijeke Mrežnice od Zvečaja prema Bukovlju. Projekt izgradnje novog, armirano-betonskog mosta je u fazi izdavanja građevinske dozvole i njegova bi gradnja mogla započeti na proljeće iduće godine.

Općina također gradi reciklažno dvorište za potrebe Generalskog Stola te neprestano ulaže u modernizaciju i uređenje nerazvrstanih cesta.
Na kolegiju se razgovaralo i o problematici javnog linijskog prijevoza, uz konstataciju da treba pronaći najoptimalnije rješenje za sve, a posebno stanovnike ove općine.

Pročitajte i ovo

OK

I danas svi negativni na koronu u Karlovačkoj županiji