Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  0C° Ozalj

 • weather-image

  -0C° Slunj

Karlovac ŠTO SE ČEKA? SVJETLO Podijeli

Zapuštena javna rasvjeta na Luščiću ugrožava pješake: Pazite da ne upalimo svijeću zbog toga

Na najužem i najopasnijem dijelu javne rasvjete uopće nema ili je tako zapuštena da se pojedine lampe u obraslim stupovima uopće ne vide

Zbog zapuštene javne rasvjete u dijelu ulice Luščić pješacima prijeti velika opasnost, upozoravaju  upravo pješaci iz te ulice i apeliraju na nadležne da se probude prije nego li netko strada zbog loše vidljivosti.

Iako pozdravljaju odluku Gradskog vijeća da se krene u pripremu i provedbu projekta “Novo svjetlo Karlovca – Provedba Masterplana javne rasvjete Grada Karlovca”, ipak napominju kako građani nemaju vremena čekati realizaciju tog projekta. Očekuju hitne mjere za poboljšanje javne rasvijete na kritičnim mjestima koja je potpuno zapuštena, a izgrađena je u bivšoj državi.

– Ulica Luščić ima obnovljenu javnu rasvjetu, ali samo na preglednom djelu (uz vojarnu) i na dionici s nogostupom.
Na najužem i najopasnijem dijelu zaraslom u grmlje uz Vojno , Židovsko i Pravoslavno groblje javne rasvjete uopće nema ili je tako zapuštena da se pojedine lampe u obraslim stupovima uopće ne vide, osim noću i za njih zaduženi gradski službenici ne znaju i da postoje. Čeka se da netko pogine u mračnoj ulici, tko će onda biti kriv. Možda bi netko u Gradu trebao samo raditi svoj posao za koji je plaćen, da zbog zapuštene javne rasvjete ne bude jednog dana upaljena svijeća, poručili su gradskim ocima pješaci s Luščića dok čekaju da ima zasja neko novo svjetlo.

Pročitajte i ovo

SDP KARLOVAC

“Gradonačelnik i njegovi podređeni su uspjeli svojom nesposobnošću upropastiti cijelo jedno polugodište. Čestitke!”