Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Županija ZANOVIJETANJE Podijeli

U Jelačićevoj 40 i 42 Grad uređuje okoliš. “Da to ne učinimo, stanarima bi trebalo naplaćivati kazne za parkiranje na zelenoj površini”

Javljaju se neki koji ne znaju ništa o prethodnom dogovoru sa stanarima, kaže pročelnik Rakočević

Okoliš zgrada u Ulici bana Jelačića u Dugoj Resi, na brojevima 40 i 42 trenutno se uređuje, a iz Grada Duge Rese tvrde da se sve radi u dogovoru sa stanarima.

Naime, kako kaže pročelnik Mladen Rakočević, uređenje je nastavak dosadašnjih projekata oko višestambenih zgrada u Jelačićevoj, a počelo se od broja 16.
-Sve smo radili u dogovoru sa stanarima. Okoliš se uređeuje na način kako se u stvarnosti koristi, što se vidi i iz fotografije snimljene u 5,30 ujutro dok stanari još nisu otišli na posao, kaže Rakočević i podsjeća i na zapisnik vezan za dogovor sa stanarima. Podsjeća i da su radovi planirani još prije tri godine, no tada je počelo ugovaranje na aglomeraciji, pa se sada povezalo dvije investicije u vremenu izvođenja.

Dodaje da se sad neki stanari tome protive, a neki koji se protive niti ne znaju za prethodni dogovor.

-Kada ne bismo uredili okoliš zgrada na način kako se u stvarnosti koristi navedena površina, a i sukladno dogovoru, onda bismo trebali naplaćivati stanarima kazne za parkiranje na zelenoj površini.Netko može reći da to nije ništa neobično u našoj sredini da se ništa korisno ne može napraviti bez “zanovijetanja”, ali treba na to ukazati jer smo imali i protivljenja kad smo uređivali okoliš zgrada 30 a i 30 b pa su na kraju svi bili zadovoljni, kaže Rakočević.

Pročitajte i ovo

METEO PODACI

Ogulin je kišni rekorder u Karlovačkoj županiji u rujnu s 362 litre, Karlovac “dobio” 301